Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Zzzzz

Skrivet av den 12 januari, 2010 i Ditt och datt

Höll på att somna vid 19-tiden. Då kom M med kaffe för att jag inte skulle vakna mitt i natten sen. Men ack nu blev det svårt att somna igen. Jag som i stort sätt aldrig har problem med sömnen. Jag kan sova som ett barn och har somnat stående på tunnelbanan. Men nu går det liksom inte att styra riktigt när jag vill sova, vilket ju är ett besvär. Antingen så trött att jag somnar för tidigt eller så koffeindrogad att jag är vaken. Dags att dra på mig lurarna och lyssna på godnattsaga. Det hjälper ibland 😉

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Zzzzz”

 1. Det här sa LILIJA.COM den 13 januari, 2010 klockan 0:02 1

  Men herregud, jag hoppas innerligt att du -du vet vad- fort som fan 👿

  Ja jag känner ett brinnande behov 😉
 2. Det här sa smäm den 13 januari, 2010 klockan 0:31 2

  Jobbigt att inte kunna sova när man annars kan sova utan problem. jag måste alltid se till att somna först här hemma, annars får man ligga vaken halva natten och lyssna på snarkningar.

  Oj så hade jag det på den tiden jag var gift. Men jag var rätt duktig på att somna i alla fall. Det spelade ingen roll om han drog på stora motorsågen eller inte.
 3. Det här sa Citrin den 13 januari, 2010 klockan 1:24 3

  Jag har sömnproblem sedan många år tillbaks. Det suger. ;( Men kaffe ska helt klart undvikas efter typ 17 på eftermiddagen, jag tycker iaf att koffeinet kan hålla i sig ett rejält tag… Bättre att ta en kort promenad om man blir supertrött för tidigt på kvällen, då brukar jag piggna till tillfälligt. 🙂

  Hahah inte ens vilda hästar skulle kunna dra ut mig i kylan oavsett hur trött jag är, men tack för tipset. Nåja nu funkade det ganska bra jag somnade säkert vi ettiden vilket är rätt OK för mig. någon eller ett par timmar tidigare hade varit optimalt.
 4. Det här sa Carina den 13 januari, 2010 klockan 7:56 4

  Stressad eller grubblande kanske, iaf är det såna ggr jag har svårt att nanna! Sömnen är A och O för att funka, superviktig!

  Nee här finns inga string, möjligen nåt enstaka par, tacka vet jag hipsters!

  Ja, jag lider verkligen nu.

  Nä jag såg det 😉 Och jag hade liksom redan gissat det 😉 Det var därför jag trodde att ett sånt par inte skulle höra hemma i lådan.

 5. Det här sa Linda den 13 januari, 2010 klockan 18:33 5

  Pest eller kolera…

  Själv var jag jätteduktig. Stressade inte på dagen och kom mig i säng-… hör och häpna – 22:00. Låg och läste till 22:25 sen sussade jag gott till klockan ringde 6:30. Dessutom tog jag mig ytterligare en halvtimme på morgonen när jag lämnat bus på skolan och det var en timme kvar tills jag började mitt eget jobb… undra om jag lyckas lika bra ikväll… tvivlar skarpt på det.

  Jag kan bara konstatera att jag är konstant trött. Men jag har märkt en annan sak, jag nyser som en galning på jobbet och ögonen kliar. Tä’nk om jag är alergisk mot något där och att det gör mig så här trött och samtidigt ur balans?
 6. Det här sa Camilla den 13 januari, 2010 klockan 22:03 6

  Tss.. det är åldern. :mrgreen:
  Jag har sovit dåligt i 10 år och det är skitjobbigt. Man blir helt fixerad vid timmarna man ligger vaken och då är det ännu svårare att somna. Tack och lov har jag bättre perioder emellanåt.
  Hoppas det är snabbt övergående för dig!

  Nä det tror jag inte jag är ju fortfarande 25 😉
  Jag har som sagt inte haft såna problem normalt men känner igen fixeringen du pratar om. För din del tror jag att det beror mer på skiftarbete.
 7. Det här sa Irina den 14 januari, 2010 klockan 1:56 7

  Åh, finns inget värre än att vara trött / pigg fel tid på dygnet. Och vilken tid det är varierar självklart hela tiden. Har själv liknande problem. Lycka till!

  Jag brukar inte ha så här besvärligt tack och lov. Så jag antar att det är något tillfälligt.
 8. Det här sa Anne den 14 januari, 2010 klockan 18:56 8

  Vilken saga lyssnade du på? Jag ligger vaken varje natt i stort sett mellan01.30 – 03.30. Väcks av en kissnödig katt (eller mina egna hormoner.! ) Hon vägrar låda trots att vi har en fin sådan inne och det är aberkallt ute.

  Hahah Någon i Twilight serien. Mina kissar vill inte gå ut när det är kallt, eller Pympen vil inte ut alls.
 9. Det här sa Carina den 14 januari, 2010 klockan 20:56 9

  Jo tack, är betydligt piggare, till och med kunnat äta glass som jag får behålla 🙂

  Skönt, själv mår jag tokilla, men är på jobbet. Jag har nog svalt en hel del blod… Inga fler detaljer för bara den infon brukar vara för mycket för de flesta att svälja 😉
 10. Det här sa Linda den 15 januari, 2010 klockan 14:05 10

  Jag har också bara en halvtimmes lunch. men jag äter ju pedagogisk med barnen så jag har redan ätit när min rast börjar. Sen gör det inget om man är tio minuter för länge… för vi plockar sällan ut alla raster ändå.

  Vi har inga andra raster… Vi är nästan livegna här 😉