Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vakande med rinnsnuva

Skrivet av den 22 december, 2009 i Ditt och datt

Hua är det klippt IGEN? Jag är toksnorig. Fast nu behöver jag i alla fall inte vara sjukskriven jag är ju ledig från jobbet. Bara det inte är granen eller pappas hyacinter som jag fick igår. För gran måste jag ha och julfina blommor hör också till. Nåja nu ska jag strax ut och leta julgransbelysning. Jo jag är lite sent ute men men.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vakande med rinnsnuva”

 1. Det här sa C a m i l l a den 22 december, 2009 klockan 12:12 1

  Krya på dig nu! Inte alls bra timing att bli förkyld nu. Jag vill ha bild på den klädda (och lysande) granen, så jag hoppas att du kommer iväg i dag.
  Jag undrar om Saga varit och ätit på hyacinten vi hade, den såg konstig ut två dagar i rad. Sedan blev hon jättehängig… Kolla så att inte katterna tuggar i sig något av den. Vet du förresten om den är giftig för katter? Julsjärnor är farliga vad jag vet, men vet inte angående hyacinter.

  Giftiga växter till jul: amaryllis, azalea, julros, hyacint, julstjärna, korallbär, krokus, krysantemum, liljekonvalj, mistel, murgröna, och prickblad m.fl. Tack och lov smakar inte mina kissar på blommor även om de älskar kattgräs. Nicke gjorde misstaget att försöka tugga novemberkaktus när han var liten … Ohhh vad rädda vi blev för han svullnade upp. Men som synes lever han och frodas.

  Bild på granen klädd och med ljus är på väg.

 2. Det här sa Linda den 22 december, 2009 klockan 12:18 2

  jag misstänker hyasinterna i alla fall.. så antingen åker dom ut – eller så får du snyta dig ofta. 😉

  Jag har varit ute hela dagen och det är lika illa… Så jag är inte säker.
 3. Det här sa Carina den 22 december, 2009 klockan 15:12 3

  Hmmm även jag vakande imorse och kände….känner mig som att det är nå´t skit på gång, men herre guuu, inte nuu!
  Har varit frisk hela hösten också känner jag mig så här nu 🙁
  Krya på oss, nu ska här uträttas en del ärenden!

  Ähhh sen vi bytte lokaler på jobbet har jag varit sjuk jämt känns det som. Inte bara jag mår dåligt men de säger att det är godkänt… Fast vi har torr luft. Till och med kollegor som inte har Von Willebrand får toknäsblod.