Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Things to do…

Skrivet av den 22 december, 2009 i Ditt och datt

Fick föresten följande uppmuntran frÄn Pelle nÀr jag twittrat om att jag som vanligt ska ha gran.
”Klart du skall ha gran

things-to-do
Undrar just vad han menade med det, jag har ju smÄ luddiga Ànglar!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Things to do…”

  1. Det här sa Linda den 23 december, 2009 klockan 16:45 1

    DĂ„ Ă€r du precis som jag… det hĂ€nder att jag köper nĂ„n bingolott ibland – men jag spelar aldrig. Kollar dom bara pĂ„ nĂ€tet. Men pĂ„ uppesittarkvĂ€llen brukar jag pricka in nĂ„t av spelen. och jag har Ă€ven ringt in nĂ„n gĂ„ng… Men det Ă€r enda gĂ„ngen per Ă„r som jag överhuvudtaget har tvn pĂ„ nĂ€r bingolotto gĂ„r…

    Ja M och jag gjorde det hĂ€r till tradition redan innan vi flyttade ihop. Den julen var vi nĂ€ra vinst hela tiden. Tror vi van ett par hundra ocksĂ„ för vi hade dubbellotter. Sen fortsatte vi 😉