Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Snöstorm

Skrivet av den 17 december, 2009 i Ditt och datt

sno

Ja nu kom vintern farandes, sĂ„ hĂ€r sĂ„g det ut nĂ€r det var dags att ta sig ut och inhandla lunch. Hörde av kollegan att alla bussar till och frĂ„n VĂ€rmdö Ă€r instĂ€llda. Kul för dem som bor dĂ€r. Fast nu handlar det inte om att plogsvĂ€ngen blivit tagen pĂ„ sĂ€ngen. Det gĂ„r inte att hĂ„lla efter nĂ€r det rasar ner sĂ„ hĂ€r. Kanske till och med jag som trodde jag upplevt min sista vita jul i Stockholm fĂ„r ta och tĂ€nka om 😯 😼 😀

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Snöstorm”

 1. Det här sa Carina den 17 december, 2009 klockan 15:39 1

  Men du Cia, hĂ„ll med om att det Ă€r lite mysigt trots allt 😉
  Jepp visst Àr slingan frÄn hemtex, köpte 2 och en vet jag inte var jag ska ha sÄ den hÀnger i ett hörn vid sÄna fula rör du vet!

  Hua storm? NĂ€ej!
 2. Det här sa C a m i l l a den 17 december, 2009 klockan 15:58 2

  Mmm, mysigt med snö – men nu rĂ€cker det för min del! Vi har nog fĂ„tt 3-4 dm pĂ„ ett par dygn nu.
  Kram!

  NĂ€ du den stormen var bara kall blöt och Ă€cklig… Mysig, pyttsan!
 3. Det här sa Linda den 17 december, 2009 klockan 22:55 3

  Jösses.. hoppas vi slipper sĂ„nt vĂ€der. Vi har knappt nĂ„n snö.. men har istĂ€llet fĂ„tt duktigt kallt. Hmmm… varför fĂ„r man aldrig ha det lagom. Lagom med snö och lagom kallt???
  Förresten gĂ„r det inte att uppdatera. Den vill börja tjorva med ftp och sĂ„nt som jag inte befattar mig med.. sĂ„ ny lyser det att det finns fyra uppdateringar som jag inte tror jag behöver, eller…???

  *Skrattar*
  Ja ni kunde gĂ€rna fĂ„ vĂ„r snö ocksĂ„… 😉

  Jag ska se om jag inte kan fixa det sĂ„ att det inte kĂ€nns sĂ„ tjorvigt. SjĂ€lv har jag ”bara! ett rött tillĂ€gg som skriker inne pĂ„ adminsidan. Du klarar dig fint utan uppdateringarana sĂ„ det behöver du inte oroa dig för.

 4. Det här sa Linda den 17 december, 2009 klockan 23:21 4

  Fattar inte riktigt hur du menade? Menar du att du inte hittar nĂ„t snyggt att sĂ€tta över dom snygga underklĂ€derna? Jag har köpt julklĂ€nning. Men jag ska ev. sĂ€tta axelband pĂ„ den – den Ă€r helt axelbandslös och jag tĂ€nkte ha min nya röda bh under och lĂ„ta bhbanden synas. Funkar dĂ„ligt om klĂ€nningen Ă€r helt axelbandslös ju! 😉 Dessutom Ă€r det stoooor risk jag tappar hela kittet utan axelband. 😳

  NĂ€ jag menar att kroppen inte riktigt matchar de snygga underklĂ€derna… Den vill inte riktigt se ut som de dĂ€r underklĂ€desmodellerna 😉

  Jag skulle behöva en nyĂ„rsklĂ€nning men jag Ă€r för stor 🙁

 5. Det här sa Linda den 18 december, 2009 klockan 21:17 5

  Ja du … den biten Ă€r jag inte heller riktigt nöjd med. Men U sĂ€ger att jag inte ska haka upp mig (tack!) SĂ„ jag försöker att inte bry mig… (men det Ă€r sjuuuukt svĂ„rt… jag var smalare B.B (before bus) 😉

  Ja har inte nĂ„gon Bus att skylla pĂ„. För mig Ă€r det BF (Before Florida) 😉