Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SkrÀckinjagande arbetbeskrivning

Skrivet av den 16 december, 2009 i Ditt och datt

Jag har precis Ă€gnat en och en halv timme till att sĂ€tta ihop en arbetsbeskrivning mestadels i punktform. Lite obehagligt faktiskt för nu förstĂ„r jag inte hur jag fĂ„r ihop dagarna utan att tappa en massa bollar.  NĂ€r jag började editera min gamla arbetsbeskrivning insĂ„g jag att jag fĂ„tt ta över en hel del av Jessicas uppgifter (nĂ€r hon slutade) utan att man tagit bort nĂ„gra av mina. Sedan hade jag fĂ„tt en jĂ€kla massa av Tinas (nĂ€r hon slutade) Utan att man tagit bort nĂ„gra av mina eller dem jag fick ta över efter Jessica. Sen hade jag fĂ„tt fler nya uppgifter utan att man tagit bort nĂ„gra av mina gamla. Jag Ă€r faktiskt inte sĂ€ker pĂ„ hur jag klarar det. Men visst jag mĂ„ste vĂ€l ha blivit snabbare och duktigare med Ă„ren. Nu ska de lĂ€gga över IT ansvaret ocksĂ„ pĂ„ mig efter Jenny nu nĂ€r hon slutar utan att ta bort nĂ„got frĂ„n mina andra uppgifter antar jag.  Synd att detta inte Ă„terspeglar sig i uppskattning varken verbalt eller ekonomiskt 😉 Men nĂ€r jag kikar pĂ„ den dĂ€r arbetsbeskrivningen sĂ„ sĂ€ger jag bara

– Skit i jantelagen, jag Ă€r fantastisk!

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SkrĂ€ckinjagande arbetbeskrivning”

 1. Det här sa C a m i l l a den 16 december, 2009 klockan 10:42 1

  Och krÀv löneförhöjning! Basta!

  Jag lÀr ju fÄ börja med att krÀva icke lönesÀnkning vilket alla andra tycks fÄ.
 2. Det här sa LILIJA.COM den 16 december, 2009 klockan 11:21 2

  Jantelagen suger!

  SV: Tack du! Vi ska faktiskt ta & framkalla lite foton asap. Det Ă€r vĂ€l nĂ€stan det enda som fattas hĂ€r hemma nu 🙂 Kala vĂ€ggar suger..

  SÄ vintrigt & fint hÀr var inne förresten!

  Ja vem uppfann den lagen? Jante eller?
  Ja du tar galet fina bilder pĂ„ er (Snygga modeller ocksĂ„ sĂ„ klart) Även dina andra bilder Ă€r superfina det Ă€r nĂ€stan sĂ„ att det syns att det Ă€r My/Lilija-bilder.

  TACK! SlÄr mig lite extra pÄ bröstet och skriker till Jante att springa och gömma sig!

 3. Det här sa Linda den 16 december, 2009 klockan 12:45 3

  Bra instÀllning!!! SÄn borde fler kvinnor ha!

  SĂ„n borde alla ha mer av. Tror jag plockade upp den i USA.
 4. Det här sa Carina den 16 december, 2009 klockan 20:19 4

  Skönt att en svenska kan ta de orden i sin mun,
  dÀr har vi en hel del att lÀra oss vi gul/blÄa!

  FÄr erkÀnna att det var sandat pÄ vissa stÀllen iaf nÀr jag ute pÄ min andra promenad idag pÄ fm, stor skillnad mot imorse!

  Ja jag Àr stolt över mig nÀr jag Àr bra och dÄ ska det liksom erkÀnnas inte gömmas bakom falsk blygsamhet.

  Tja jag led inte sÄ förfÀrligt av halkan nu nÀr kÀngorna Àr framme, men avskyr det knöliga underlaget.

 5. Det här sa Steffe70 den 19 december, 2009 klockan 9:46 5

  Ibland fĂ„r man sjĂ€lv hitta sĂ€tt att berömma och motivera sig sjĂ€lv. Du Ă€r dig sjĂ€lv nĂ€rmast, ja tycker du e grymm ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ .

  Hahah ja det tyckte du ju verkligen första gĂ„ngen vi trĂ€ffades 😉