Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Några ord från vår VD

Skrivet av den 14 december, 2009 i Ditt och datt

Kom ett mejl med guldstjärnor från vår VD. Jag måste dela en del av det.

”…vad ni är bra! Här är några exempel:

F sliter sitt hår(!) dag och natt och tvingas sammarbeta med Taiwans värsta skurk år ut och år in och gör det på ett sätt, som trots att inget av O löften någonsin infriats, innebär att vi mycket mycket sällan saknar varor i lagret. Vilken inställning!
Cia blöder näsblod och bryter ena armen, fixar hemsida och utskick med den andra och får ständigt beröm av både svenska och utländska kunder. Hon lämnar aldrig en kund missnöjd. Inte ens Marek. Vilken inställning!
L tar sig in på försäljningen vi lagret och när det blir som tuffast och han utsätts för mest press lyckas han som bäst. Bäst när det gäller. Vilken inställning!

M körde igår 120 mil non-stop, kom hem kl 02.00 och är först på kontoret idag. Hans telefon ringer var 30:e sekund, han känner alla och riktar alltid in sig på de största affärerna men släpper aldrig en kund missnöjd oavsett storlek. Vilken inställning!
B pluggar på universitetet för att bli bätter på svenska. När han får beskedet att Jean-Michel slutar tvekar han inte en sekund att komma tillbaks 100% för att maximera försäljningen och lanseringen av LP. Vilken inställning!
L får alltid beröm av kunderna, ställer krav på sin omgivning, kräver raka besked, levererar aldrig nånsin någonting efter dead-line. Alltid med kunden i fokus. Vilken inställning!

S är ny på firman och ställer upp på 3 veckors straffarbete i Kina. Allt för att driva vårt viktigaste projekt framåt så effektivt som möjligt. Vilken inställning!

Ni är bäst!”

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Några ord från vår VD”

 1. Det här sa Linda den 14 december, 2009 klockan 13:41 1

  Ja nog behöver ni guldstjärnor och plus i kanten. Efter mötet förra veckan så…

  *ler* Det var L som påpekade att vi minsann behövde höra att vi faktiskt är bra. Så han fick gå på kammaren med ”gör om gör rätt” ringandes i öronen. Men det är inte det som är poängen, utan att han faktiskt tänkte efter på hur bra vi faktiskt är.
 2. Det här sa ina den 14 december, 2009 klockan 16:06 2

  hejsan hoppas, kommer från en blogg med denna mysiga julmusik, själv har lagt ut massa länkar med musik av barn, det är passande tid för det. hoppas det går bra för Dig, många julhälsningar och mys!

  Den enda julmusik jag vill hitta är Anita Lindbloms julskiva… Den går inte att får tag på 🙁
 3. Det här sa Camilla den 14 december, 2009 klockan 20:58 3

  Ha ha… skrattar gott åt ovanstående kommentar och ditt svar. :mrgreen:
  Och oj, vad härligt med beröm! Sug åt dig för sjutton! Hoppas att chefen belönar er med något trevlig till jul också.

  Det bjuder vi på 🙂 Ett gott skratt förlänger livet. Känns inte som om vi får mer än ord 😉 Det finns ett engelskt ordspråk som går så här ”Talk is cheap”
 4. Det här sa Anne den 14 december, 2009 klockan 22:43 4

  Härligt med beröm. Och vad fint du gjort igen. Du, jag vill ha din hjälp. Jag ska eller vi rustar hallen. Vi har en låååång smal hall med dörrar åt alla håll. Tapeten kommer att vara cremefärgad med svagt gråa och silvriga inslag. Jag vill ha en ljus hall. Men vad möblerar jag med? Lite hall möbel tips. Snälla ?

  Jo visst är det skoj med beröm. Så jag får tacka när det gäller designen… Det är ju lite fusk för jag använder min gamla juldesign från förra året.
  Angående hallen så är det ju svårt att svara på utan att faktiskt veta exakt hur den ser ut och vad den ska användas till…Mycket skor kläder, gameldags telefonbord, bara genomfart? Ja det blir många alternativ. Gillar du någon speciell stil? Modernt, klassiskt, kitsch?