Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag blev biten av vampyrer

Skrivet av den 11 december, 2009 i Ditt och datt

I mitt dÄsiga tillstÄnd den hÀr veckan har jag legat i mörkret och lyssnat pÄ de tre sista böckerna om Bella och Edward. Som vanligt Àr böcker sÄÄÄÄ mycket bÀttre Àn filmer. Fast jag ska nog lyssna om dem pÄ engelska nÄgon gÄng bÄde för att jag troligen har missat sÄ mycket nÀr jag dÄsat bort eller halt enkelt inte klarat av att koncentrera mig. OrginalsprÄket brukar dessutom vara sÄÄÄÄ mycket bÀttre Àn översatt sÄ dÄ mÄste de bli oförglömliga. NÄja kanske en överdrift men vem vet?

twilight_MSW
For almost ninety years I’ve walked among my kind, and yours … all the time thinking I was complete in myself, not realizing what I was seeking. And not finding anything, because you weren’t alive yet.

Jo jag har haft lite Photoshoproligt och la ihop omslagen till alla fyra böckerna.

2 har sagt sitt

Tags: ,

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag blev biten av vampyrer”

 1. Det här sa Linda den 11 december, 2009 klockan 23:02 1

  Jag har bara lĂ€st första boken – pĂ„ svenska. Orkar inte lĂ€sa pĂ„ engelska. Filmer ser jag gladerligen utan svensk text, men böcker blir jag trött av..

  Men nu har jag ett par Marie Ljungstedt deckar pÄ lager. Tar dom först.

  Tredje och fjĂ€rde boken gillade jag bĂ€st… Första har jag ju inte lĂ€st dĂ„ jag precis sett den pĂ„ bio. Engelska Ă€r ju inte som ett annat sprĂ„k för mig. Det kĂ€nns lika naturligt, ibland till och med lĂ€ttare Ă€n svenska.

  Jag har inga problem att förstĂ„ engelska. Inte heller att prata .Det brukar flyta rĂ€tt bra. men lĂ€sa – jag blir trött bara jag TÄNKER att jag ska lĂ€sa. kanske ljudböcker pĂ„ originalsprĂ„k vore nĂ„t för mig???

  Nej jag har sÄ klart en fördel efter mitt Är i Florida dÀr dÄ bÄde skriva och lÀsa blev en del av mig. Jag valde faktiskt Amerikansk litteratur en termin.
 2. Det här sa frida den 16 december, 2009 klockan 21:33 2

  himla fin blogg.

  Tack, tror det varierar beroende pĂ„ vilket humör jag varit pĂ„ nĂ€r jag designat den 😉