Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Charmtroll

Skrivet av den 11 december, 2009 i Kattifnattarna

Det Àr egentligen ganska synd om er som inte fÄr se Nicke in action. Jo för det mesta sover han men nÀr han inte gör det ja dÄ fÄr man skratt som fÄr tÄrarna att rinna. Pympen hittar inte alls pÄ bus pÄ samma sÀtt eller visar hur sprallig hon Àr. Oftast Àr hon inte lika klumpig heller. Men jag gör mitt bÀsta för att dela med mig av en av vÀrldens hÀrligaste kissar.

pricken

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Charmtroll”

  1. Det här sa Linda den 12 december, 2009 klockan 0:27 1

    Du den ena ser ut som en liten pösmunk.. haha.. ser ut att mÄ myyyycket gott hemma i hos er.

    Nicke Ă€r en liten pösmunk, blobb eller buddha you name it… Det Ă€r förresten hans tass pĂ„ första bilden ocksĂ„.
  2. Det här sa Camilla den 12 december, 2009 klockan 22:46 2

    Ha ha ha… den högra bilden var ju bara för hĂ€rlig. Vilken skön stil! 🙂

    Som sagt Nicke bjuder pÄ mÄnga skratt. VÄr Àlskade pajas. Jag missade nÀr han satte sig sÄ bredvid M i soffan och kollade pÄ TV. Jag tror jag skulle dött av skratt.