Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Adventskatter

Skrivet av den 30 november, 2009 i Kattifnattarna

Ja lite pyntat Àr det allt i det Ciaska hemmet. Kissarna sitter och visar upp sig i ljuset. Ja och sÄ kör de arga leken med varandra ocksÄ.

adventskatter

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Adventskatter”

 1. Det här sa Linda den 30 november, 2009 klockan 20:49 1

  Haha… sĂ„ fina julekatter…

  Det var i torsdags vi tog sprutan sĂ„ vi borde vĂ€l ha kĂ€nt av den vid det hĂ€r laget. Det kĂ€ndes inte mer Ă€n ett getingstick i armen efterĂ„t. Och varken bus eller jag fick feber eller sĂ„…Och ingen av oss Ă€r sprutrĂ€dd. DĂ€remot gillar inte maken sprutor sĂ„ vĂ€rst. Han ska ta sin i morgon. Men dĂ„ Ă€r bus och jag pĂ„ kalas sĂ„ han fĂ„r inte hĂ„lla i tiger medan dom sticker

  Haha jag antar att du fick hÄlla i tiger!?

  sÄklart jag fick!

  Han Ă€r snĂ€ll Bus 🙂