Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ruggigt erotiskt

Skrivet av den 22 november, 2009 i Ditt och datt

OK jag fattar varför kidsen gĂ„r igĂ„ng pĂ„ den hĂ€r historien… Herre gud den fĂ„r ju mig att framstĂ„ som gumsjuk. Inte för att jag faller för nĂ„gon av skĂ„despelarna (Tack och lov) Men för karaktĂ€ren.  KaraktĂ€ren Edward Ă€r hetare Ă€n stekbordet de grillade min korv pĂ„ idag. Kom pĂ„ mig sjĂ€lv med att andas tungt och bli sugen pĂ„ en liten vampyr till mig sjĂ€lv.

Edward beskriver det sĂ„ bra ”I’m the world’s most dangerous predator. Everything about me invites you in. My voice, my face, even my smell.”

twilight

TĂ€nka att ha de feromonerna.  Jag lĂ€r visst besitta rösten sĂ€gs det… Ett av tre Ă€r inte illa sĂ„, passa er dĂ€rute!

För sĂ„ hĂ€r fortsĂ€tter han ”As if I would need any of that. As if you could outrun me. As if you could fight me off. I’m designed to kill.”

3 har sagt sitt

Tags: ,

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ruggigt erotiskt”

 1. Det här sa Linda den 22 november, 2009 klockan 10:26 1

  Jag har inte sett den Ă€nnu.. bara lĂ€st första boken. Men den var ju underhĂ„llande sĂ„… jag msĂ„te se filmen.

  NĂ„gon bok har jag inte lĂ€st men jag tror det Ă€r bra i filmhĂ€nseende 😉 Boken brukar alltid vara bĂ€ttre Ă€n filmen.
 2. Det här sa Anne den 22 november, 2009 klockan 12:31 2

  MÄste nog ocksÄ se filmen :).Har du dÄ kanske tips pÄ en bra mysig restaurang med supergod mat? Lite lagom plÄnboksvÀnlig. TvÄ lantisar ska till stora staden och ha det gott.

  VĂ„r favoritrestaurang Ă€r Texas Longhorn (Inte alls romantisk och man fĂ„r garanterat stĂ„ och vĂ€nta pĂ„ bord i baren) Men sjĂ€lv har jag blivit rekommenderad att gĂ„ pĂ„ Vapiano i Gamla Stan. Ms kommentar var det finns inget plĂ„nboksvĂ€nligt som vi kan rekommendera i Gamla Stan kostar det men det Ă€r ju mysigt. Fast vĂ„r erfarenhet Ă€r som vanligt ”You get what you pay for”.
 3. Det här sa C a m i l l a den 23 november, 2009 klockan 14:49 3

  Jag har sett den första filmen och kanske ska kolla pĂ„ den andra ocksĂ„, men inte sĂ„ att jag ”mĂ„ste” se den kĂ€nner jag. Visste dĂ€remot inte att det fanns böcker ocksĂ„.

  Jo det lĂ€r finnas 4 böcker. Twilight, New Moon, Eclipse och Breaking Dawn fast den sista har inte kommit pĂ„ svenska Ă€n. Jag tror jag nöjer mig med filmerna pĂ„ DVD/BR nĂ€r de kommer 😉 Det Ă€r alldeles lagom. Fasyt ljusbok till och frĂ„n jobbet kanske om de finns för nedladdning och inte bara pĂ„ CD.