Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Raggarmiddag.

Skrivet av den 21 november, 2009 i Ditt och datt

Ja nu Àr det i sÄ fall M som har störst chans att överhuvudtaget hitta nÄgot att ragga pÄ, dÄ han Àr pÄ date med grabbarna. Ja för oj vad det piffas inför herrmiddagarna. SjÀlv gick jag ivÀg och handlade mig en tunnbrödsrulle med Pucko, riktig ensamhemmamat. Tror jag ska unna mig chokladbollar ocksÄ till filmerna jag laddat med.

raggarmiddag

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Raggarmiddag.”

 1. Det här sa Anne den 21 november, 2009 klockan 22:00 1

  Tunnbrödrulle Ă€r helt fantastiskt ibland,pucko kan ja ginte med alls. Att fastna i facebook med akvariet Ă€r inte bra ;).Jag matade ju Linas firrar nĂ€r de var pĂ„ semester.Jag kommer aldrig bli med akvarium 🙂

  Tunnbrödrulle Ă€r perfekt ensammat ocksĂ„ 😉 Jag hoppas jag tröttnar snart pĂ„ de dĂ€r firrarna 😉
 2. Det här sa Linda den 21 november, 2009 klockan 22:35 2

  lĂ„ter som bra ensammat… passa pĂ„ nĂ€r ”vakten över det onyttiga” Ă€r ute..

  HĂ€r har vi frossat i rĂ€kor, kyckling och vin… mmmm…. och nĂ€r bus somnat ska vi se slutet pĂ„ Fritt Vilt II.
  http://www.frittvilt.com/

  Det blev för sent igÄr för att se den klar.

  Norska skrĂ€ckisar som rekommenderas…

  Mmm superb ensammat. Det blev negerbollar ocksĂ„. Era helg middagar lĂ„ter dock oförskĂ€mt trevliga. Ja ”vakten över det onyttiga” Ă€r himla bra att ha. Men nu nĂ€r han sjĂ€lv Ă€r ute och firar passar jag pĂ„ pĂ„ bĂ€sta avslappnade sĂ€tt sjĂ€lv. Det kĂ€nns super.

  Hahah Fritt vilt ja… sjĂ€lv ser jag alla typer av filmer jag vet att M inte vill se. Och njuter av/i min ensamhet. (Se inlĂ€gget ovan 😉 )

 3. Det här sa C a m i l l a den 23 november, 2009 klockan 14:49 3

  Oh, Pucko Ă€r vidrigt. Resten gott! 🙂

  Hahah jag föredrar nog Coca Cola till… men Pucko kĂ€ndes sĂ„ RaggarrĂ€tt 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?