Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Raggarmiddag.

Skrivet av den 21 november, 2009 i Ditt och datt

Ja nu är det i så fall M som har störst chans att överhuvudtaget hitta något att ragga på, då han är på date med grabbarna. Ja för oj vad det piffas inför herrmiddagarna. Själv gick jag iväg och handlade mig en tunnbrödsrulle med Pucko, riktig ensamhemmamat. Tror jag ska unna mig chokladbollar också till filmerna jag laddat med.

raggarmiddag

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Raggarmiddag.”

 1. Det här sa Anne den 21 november, 2009 klockan 22:00 1

  Tunnbrödrulle är helt fantastiskt ibland,pucko kan ja ginte med alls. Att fastna i facebook med akvariet är inte bra ;).Jag matade ju Linas firrar när de var på semester.Jag kommer aldrig bli med akvarium 🙂

  Tunnbrödrulle är perfekt ensammat också 😉 Jag hoppas jag tröttnar snart på de där firrarna 😉
 2. Det här sa Linda den 21 november, 2009 klockan 22:35 2

  låter som bra ensammat… passa på när ”vakten över det onyttiga” är ute..

  Här har vi frossat i räkor, kyckling och vin… mmmm…. och när bus somnat ska vi se slutet på Fritt Vilt II.
  http://www.frittvilt.com/

  Det blev för sent igår för att se den klar.

  Norska skräckisar som rekommenderas…

  Mmm superb ensammat. Det blev negerbollar också. Era helg middagar låter dock oförskämt trevliga. Ja ”vakten över det onyttiga” är himla bra att ha. Men nu när han själv är ute och firar passar jag på på bästa avslappnade sätt själv. Det känns super.

  Hahah Fritt vilt ja… själv ser jag alla typer av filmer jag vet att M inte vill se. Och njuter av/i min ensamhet. (Se inlägget ovan 😉 )

 3. Det här sa C a m i l l a den 23 november, 2009 klockan 14:49 3

  Oh, Pucko är vidrigt. Resten gott! 🙂

  Hahah jag föredrar nog Coca Cola till… men Pucko kändes så Raggarrätt 😉