Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ni har mött den här tjejen förr.

Skrivet av den 19 november, 2009 i Den motvillige motionären,Ditt och datt

tile

Vaknade upp i tid och gosade med Nicke som vanligt, så kom den krypande upp för nacken en eländig huvudvärk som la sig som två band från nacken och upp över ögat och det andra från nacken och upp över tinningen. Jag mosade ihop totalt, på Ms uppmaning tryckte jag i mig Alvedon och själv plockade jag fram isblåsan och fyllde den med kallt vatten. Sen fick jag ligga där i mörkret i flera timmar men inte fasiken hjälpte det. så Jag satte mig och åkte in till jobbet, det gjorde ju inte mindre ont hemma. Jag ska ju dessutom träna idag. Tänker inte missa det för lite (läs mycket) huvudvärk. M behöver träningen 😉 och han går inte dit själv 😉

Ungefär som ovan tror jag att jag kommer se ut senare idag. Visst är jag snygg också 😉

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Ni har mött den här tjejen förr.”

  1. Det här sa Linda den 19 november, 2009 klockan 21:04 1

    Aj då… sån huvudvärk är hemsk. Jag har haft mycket skallebank senaste tiden – mycket på jobbet, antar jag. Men med ett par pronaxen fick jag bukt på den tillslut. Treo slutade funka… (det kanske blir så om man tar treo för många dagar i rad… eller??)

    Hoppas du slipper värken i morgon. träningen kanske gjorde susen

    Jag kan bara ta Alvedon. Klarar inget med acetylsalicylsyra. Jo huvudvärken blev faktiskt lite bättre efter träningen.