Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Cats getting medieval on my as

Skrivet av den 18 november, 2009 i Kattifnattarna

NÀ nu gÄr skam pÄ torra land. Jag har legat kvar i sÀngen sÀkert 20 minuter extra varje morgon. SÄ jag knaprar pÄ min flextid. Lite tur Àr det att det varit hemska veckor som jag jobbat över mycket. Men den tiden brukar Àtas upp av naprapatbesök och nu Àven tandisbesök och annat junk. Har tÀnkt flexa ut en halvdag i jul ocksÄ sÄ timmarna behövs.

Men det Àr ju sÄÄÄ mysigt att ligga kvar i sÀngen nÀr kissen ligger bredvid och spinner. Pympen kryper ihop och agerar mer Àn gÀrna huvudkudde. Nicke kommer och jamar och bestÀller att jag ska lyfta lite pÄ tÀcket sÄ att han kan strÀcka ut sig lÀngs med mig. Sen slÀnger han upp en tass över min arm och Àr allmÀnt nöjd.

NÀr jag tÀnker efter lite extra pÄ det sÄ vill de nog inte att jag gÄr fast M Àr hemma med dem.
Jag förstÄr alla förÀldrar som mÄste lÀmna bort sina barn pÄ dagarna. Tortyr!

JAAA jag vet att det Àr kattifierat hÀr just nu
 men sÄ blir det ibland

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cats getting medieval on my as”

 1. Det här sa Linda den 18 november, 2009 klockan 21:40 1

  du skulle bara veta hur mĂ„nga förĂ€ldrar som mer Ă€n gĂ€rna lĂ€mnar bort sina barn. Och som hittar pĂ„ en massa andra Ă€renden och saker innan dom hĂ€mtar… mĂ„nga barn har mycket lĂ€ngre ”arbetstid” Ă€n sina förĂ€ldrar … 🙁

  SĂ„ jag Ă€r ovanligt mjĂ€kig med andra ord 😉
 2. Det här sa Linda den 18 november, 2009 klockan 23:54 2

  Nej inte alls.. jag Ă€r precis som du… springer som nĂ„t annat tok för att ”rĂ€dda” ungen frĂ„n fritidsverksamheten – trots att jag vet att han trivs som fisken i vattnet dĂ€r. I mĂ„ndags rusade jag ned i ösregn just före tre och ryckte med mig ungen upp till mitt jobb (har inte ens 10 min vuxenpromenad mellan.. snarare 5 min) för att han skulle slippa vara till klockan fem. Och imorgon kommer jag stĂ„ som pĂ„ nĂ„lar sista halvtimmen och hoppas att min kollega slĂ€pper mig lite före sĂ„ jag kan hĂ€mta just efter 16. Tur det inte krockar sĂ„ ofta med att bĂ„de jag och U stĂ€nger. Det hĂ€nder, men inte sĂ„ ofta… PĂ„ fredag fĂ„r jag hĂ€mta honom tidigt. För dĂ„ har jag kort dag *lycka*

  Skönt att du inte sa ”det Ă€r ju bara katter” 🙂
  Mmmm jag slutar 15:00 pĂ„ fredag… hoppas jag… det har ju blivit nĂ„gra stanna sent dagar, vilket som sagt varit tur pĂ„ sĂ€tt och vis sĂ„ jag inte fĂ„r minusflex. LĂ€ngtar. Över halva veckan Ă€r avklarad i alla fall 😉
 3. Det här sa Linda den 19 november, 2009 klockan 10:52 3

  VadĂ„ ”bara”… jag skulle stĂ„ först i kön för ett vaccin om dom kom pĂ„ nĂ„t vettigt sĂ„ vi ocksĂ„ kunde ha katter. U brukar frĂ„ga ibland ”hur mĂ„nga katter skulle du egentligen ha om du kunde ha katt?” dĂ„ jag ser nĂ„gra fina som jag skulle vilja ta hand om…

  Ja jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan katt. Tycker enormt synd om dig.
 4. Det här sa Linda den 19 november, 2009 klockan 16:00 4

  Jag har varit inne pĂ„ precis samma tankegĂ„ngar som du – med sugrör.Fast jag tĂ€nkte mer ett grillspett i trĂ€…

  Ja fast jag tyckte det lĂ„ter tunt med grillspett, och svĂ„rt att placera kakorna pĂ„. Jag Ă€r sĂ€ker pĂ„ att vi fĂ„r lĂ€sa hur du klarade biffen. Gör som min pappa baka nĂ„gra extra sidor ifall att nĂ„gon gĂ„r sönder 😉
 5. Det här sa C a m i l l a den 19 november, 2009 klockan 16:42 5

  Det Ă€r hemskt pĂ„ morgnarna, vilket mörker! VĂ€ck mig dĂ„ det Ă€r mars, tack! 🙂
  Och tack för go kommentar hos mig, men jag blir inte borta sÄ lÀnge. NÄgra dagar bara.
  KRAM!

  Jag tyckte du sa lĂ„Ă„Ă„Ă„ng paus!? Jag hĂ„ller koll pĂ„ dig pĂ„ bloglovin’ sĂ„ jag kommer inte missa att du Ă€r tillbaks 😉