Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Shit vilken dag!

Skrivet av den 23 oktober, 2009 i Ditt och datt

Om ni hade kunnat öppnat min skalle och kikat in dÀr idag sÄ skulle ni ha sett ett vÀlordnat kaos.

Hur som helst jobbade jag över 1,5 timme bara för att kunna gÄ hem och ta helg utan press, jag vill inte börja nÀsta vecka med en sörja av post-its pÄ skrivbordet. Post-its Àr min att göra lista. Jag Àlskar att slÀnga post-its. Arbetsdagen Àr jag sÄledes nöjd med. Men inte shoppingen efterÄt. hittade ingen ny tunnare jacka och  ingen ljusstake. Jag har nu finkammat Stockholm och det finns inga fina golvljusstakar eller kandelabrar i Är. Sen gick jag in för att se om jag kunde fÄ hjÀlp med hÄret, det blir en stor tova pÄ tvÄ sekunder. Jag funderar nÀstan pÄ att ta bort hÄrutfyllnaden för den kÀnns inte som nÄgon vidare kvalité. Men fan det var sÄ jÀkla dyrt att jag mÄste ge det en chans och försöka fÄ ordning pÄ det. Bytte shampoo pÄ inrÄdan av tjejen som sjÀlv hade förlÀngningsslingor i hÄret, nu fÄr vi se om jag slÀngt en förmögenhet i sjön eller om det blir ordning och reda.

Kom i alla fall hem nĂ„got nedstĂ€md, lite för att det kĂ€ndes sent, kom som sagt inte ivĂ€g frĂ„n jobbet i tid. Dessutom var ju hĂ„ret tovigt IGEN! och jag var kokhet för att min dunjacka Ă€r för varm men allt annat jag Ă€ger för kallt. Gick direkt ut med M och kĂ€kade… alltid nĂ„got sĂ„ nu Ă€r jag proppis.

Ohhh jo ni som undrar sĂ„ har jag trĂ€ningsvĂ€rk frĂ„n igĂ„r och jag flĂ€mtade inte… Jag var bara jĂ€kligt trött.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Shit vilken dag!”

  1. Det här sa Carina den 24 oktober, 2009 klockan 11:22 1

    Äsch dĂ„, killar ska dĂ„ överdriva i tid och otid de,
    tror inte alls att du var slut, bara lite nervarvning!

    Precis du förstĂ„r 😉