Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nu fattar jag!

Skrivet av den 12 oktober, 2009 i Ditt och datt

Nej jag har inte alls missat att det gĂ„tt ett program om Svenska Hollywoodfruar pĂ„ TV, jag har bara inte sett det innan. Ja har liksom inte varit intresserad, men ikvĂ€ll vart jag tvungen att se vad det handlat om. Även om det som M uttryckte det Ă€r SĂ„Ă„Ă„Ă„ vecka 40 med sin allra fjolligaste röst.

Nu fattar jag, det Àr ett mÄ-bra-program. För jag minns faktiskt inte nÀr jag nÄgonsin, om nÄgonsin tidigare dÄ jag kÀnns mig absolut överlÀgsen nÄgra andra mÀnniskor. Programmet river alla jantelagar och jag Àr glad att jag inte Àr dem. Jag upplever hur de alla lever eller Ätminstone har levt under slavkontrakt. Inget fel i det om det Àr det man önskar, personligen Àr det inte ett liv jag avundas dem.

shf

Den dÀr Anna Anka Àr en hal och slipad jÀkel. Men oh vilket trist liv hon valt. Maria Montazami Inte den skarpaste kniven i lÄdan skulle jag vilja sÀga och bara för att man Àr rik behöver man ju inte ha smak. Simon och Tomas allt Àr förlÄtet (eller nÄja nu ska vi inte överdriva). Agnes-Nicole Winter Har nog slarvat bort en hel del av sitt liv med en man som inte var vÀrd det. Men hon kÀnns ialla fall som den mÀnskligaste och den som idag faktiskt Àr nÄgorlunda fri, men sÄ Àr hon ju en HollywoodEXfru numer.

NÀ helt plötsligt ter sig mitt rÄttbo till lÀgenhet betydligt mycket varmare, ja nÀstan smakfullare Àn nÄgot de kunnat uppvisa. Nej det Àr bra skönt att tjÀna sina egna pengar och pÄ sÄ vis styra sitt eget liv som en fri mÀnniska.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nu fattar jag!”

 1. Det här sa C a m i l l a den 13 oktober, 2009 klockan 8:54 1

  Ha ha… ja, det var fint beskrivet. Jag har bara sett ett halvt program, sedan orkade jag inte se mer. Jag fick nĂ€stan eksem ju…

  Jag tror jag gav M eksem igĂ„r 😉
 2. Det här sa Mika den 13 oktober, 2009 klockan 10:18 2

  Lider fortfarande av nervösa sammanbrott…. *pustar*

  NĂ„ja de gĂ„r över tills det blir dags för ”SĂ„ ska det lĂ„ta” 😉
 3. Det här sa Mikaela de Ville den 13 oktober, 2009 klockan 10:58 3

  Jamen visst! Haha! Fast jag tycker det Ă€r en lĂ€tt överdrift att dra in Simon & Thomas i det hela! 😉 SĂ€rskilt med tanke pĂ„ gĂ„rdagens hiskeliga gör-om-mig-program. FrĂ„n fult till fult.

  Jo jag kom ju pĂ„ mig sjĂ€lv dĂ€r…