Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jaktlycka… eller?

Skrivet av den 4 oktober, 2009 i Bakat & smaskigt

Jo för visst fick vi tag pĂ„ kanelbullar Ă€ven om jag faktiskt köpte en kardemummabulle var ocksĂ„ för att försĂ€kra mig om att vi inte gjort resan ut till VĂ€rmdö i onödan.  Idag blev vi fruktansvĂ€rt missnöjda med Delselius och det blir nog svĂ„rt för dem att fĂ„ oss tillbaks som kunder. Vi hade tĂ€nkt Ă€ta var sin rĂ€kmacka men ack nej de sĂ„g ut som om de var gĂ„rdagens (Grönsakerna var skrumpna och hĂ€ngde). Brieostmackorna dĂ€r hade osten börjat gulna och bli sĂ„ dĂ€r hĂ„rd och ofrĂ€sch i kanterna. Vi frĂ„gade om det var rimligt att servera nĂ„got sĂ„dant och dessutom ta 80 spĂ€nn för det. Vi fick dĂ„ till svar att kylarna var dĂ„liga sĂ„ att de blir sĂ„ dĂ€r… RĂ€kor och Ă€gg i dĂ„liga kylar? TÅrtor med grĂ€dde i dĂ„liga kylar… Dessutom Ă€r har vi alltid tyckt att det Ă€r skitigt dĂ€r men att vi haft överseende för att det Ă€r sĂ„ förbaskat gott. Nu skulle jag vilja att miljö och hĂ€lsa gjorde en blixt visit. DIt pĂ„ en sönda klocka 13:30 för dĂ„ börjar det helt klart bli dĂ„ligt…  Synd att nĂ„got sĂ„ bra fĂ„r bli sĂ„ dĂ„ligt. Tjejen som expedierade oss hade inte ens tid att lyssna utan pratade med andra till höger och vĂ€nster nĂ€r M försökte framföra vĂ„ra Ă„sikter. NĂ€r hon sĂ„ helt klart INTE ville lyssna bad han att prata med den som Ă€r ansvarig… Tror inte hon kommer framföra att det Ă€r dags att byta kylar sĂ„ kanske borde vi tipsa miljö och hĂ€lsa!?

Goda bullar har de i alla fall!

bullar

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Jaktlycka… eller?”

  1. Det här sa Linda den 4 oktober, 2009 klockan 21:59 1

    NĂ€men sĂ„ knasigt… sĂ„na fĂ€rskvaror i dĂ„liga kylar. DĂ€r skulle jag dĂ„ inte handla skaldjursmackor i fortsĂ€ttningen.

    jag fick ingen bulle idag. Men vÀl tÄrta!

    Ja vi som Ă€lskat Dellan! TĂ„rta Ă€r ocksĂ„ gott 😉