Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Trotsar badförbudet

Skrivet av den 21 september, 2009 i Resor

M började i det nĂ€rmaste fĂ„ badfeber, sĂ„ idag bestĂ€mde vi oss i alla fall för att promenera lĂ€ngs med stranden trots att badflaggorna vajade röda i vinden och badvakterna gick och jagade upp de fĂ„ badare som vĂ„gat trotsa dem. Solen gassade men dĂ„ det blĂ„ser ordentligt sĂ„ blev vi inte direkt varma. Jag kĂ€nde dock hur M liksom sökte hela tiden efter lĂ€mplig badplats. Jag vĂ„gar verkligen inte dĂ„ jag inte lyckats simma normalt ens i stilla vatten. Men till slut hittade vi ett lĂ„nggrunt stĂ€lle dĂ€r mĂ„nga badade, dĂ€r tyckte jag det var OK om han hoppade i. Jag menar fler som kan rĂ€dda honom om nĂ„got hĂ€nder om de faktiskt Ă€r i vattnet. SjĂ€lv satte jag mig pĂ„ stranden och försökte zoma in med kameran… Nu Ă€r det en vatten pocket för nĂ€rbilder + att jag tyckte synd om M som skulle bada ensam (absolut inte lika kul). SĂ„ jag vĂ„gade mig ut en bit i alla fall Ă€ven om han fick ha de vĂ€rsta vĂ„gorna för sig sjĂ€lv.

[nggallery id=17]

Nu Àr M ivÀg en svÀng till doktorn. Jag sitter hÀr med dÄligt samvete, varför följde jag inte med för? Han har ont i bihÄlorna nÀr han snyter sig och det kÀnns i tÀnderna nÀr han gÄr. Han pÄstÄr att det blivit lite bÀttre med snoreriet men jag Àr rÀdd för flygresan hem sÄ jag har tjatat pÄ att han ska gÄ. NÀ nu ska jag gÄ och se om jag kan hitta honom . KÀnns ju inte alls bra att han Àr dÀr sjÀlv.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Trotsar badförbudet”

 1. Det här sa Mickan den 21 september, 2009 klockan 17:53 1

  Vilka hĂ€rliga bilder. 😀 Skönt att vĂ„gorna inte var större. LĂ€skigt. 😛 Vart Ă€r ni nĂ„gonstans?

  Hoppas det gick bra för M hos doktorn.

  De var ruggigt stora bara nÄgra meter lÀngre ut, men dit vÄgade sig varken jag eller M. Vi Àr pÄ kreta.
  LĂ€karbesöket fĂ„r ett eget inlĂ€gg 🙂
 2. Det här sa Camillas dagar den 21 september, 2009 klockan 19:17 2

  Oh, vilka ljuvliga badbilder! Men jag blir nervös över din brutna arm… ta det lugnt i vĂ„gorna!
  Kram!

  Ja det Ă€r dĂ€rför jag inte vĂ„gar gĂ„ lika lĂ„ngt som M, dessutom blir jag sned pĂ„ alla bilder. 🙂
 3. Det här sa Linda den 21 september, 2009 klockan 19:53 3

  Coolia bilder… gillade nr 12. Perfekt. Bus blev avis
  – Är det sommar i grekland nu???

  Ja jag fick till enhel massa pĂ„ M. Stackars Bus… Vi Ă€r lite avis pĂ„ oss sjĂ€lva nĂ€stan 😉
 4. Det här sa Stefan den 23 september, 2009 klockan 6:39 4

  Ser riktigt hÀrligt ut, hÀr kan man verkligen kalla bilder i rörelse. Kul att kamerarinvesteringen föll sÄ vÀl ut.

  Ja verkligen, Àr jÀtte glada och nöjda. Fast nu Àr den trasig, det blir imma innaför linsen och innanför displayen sÄ vi fÄr suddiga bilder.
  Den ser hur bra ut som helst nĂ€r den anvĂ€nds pĂ„ land men sĂ„ fort den kommer i kallt vatten kondenseras det innanför glaset. Jag vill helt klart ha en vattenkamera men en som hĂ„ller lite bĂ€ttre 😉