Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

i-phone Blaaahhh

Skrivet av den 13 september, 2009 i Pryllebb

OK så Nokian är inte smockad med applikationer och funktioner, den kostar dessutom dubbelt så mycket som en i-phone. Men jag känner att jag nog helst vill ha den i alla fall. Fast det är klart att köpa en i-phone är ju mer ekonomiskt så för att snåla kanske man ska överväga den. Problemet är att köper man i-phone måste man vänta 😉

Shit vad läcker den lilla Nokian är!
nokia8800goldarte2Väcker habegär! Oroa er inte jag ska inte slösa pengar på varken den ena eller den andra, är fortfarande nöjd med min lilla billiga 6300. Men jo hade jag pengar på banken för en telefon i 15000 kronorsklassen ja då skulle det bli den här.

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “i-phone Blaaahhh”

 1. Det här sa Linda den 13 september, 2009 klockan 8:31 1

  Oj.. defenitivt över min budget. Men snygg var den. Gillar ju färgen! 😉

  Ja liten och praktisk och över min budget också.
 2. Det här sa Stefan den 13 september, 2009 klockan 11:12 2

  Wehuu den ser ut som den var 5 år gammal, på vilket sätt är den bra? 😕 ❓ ❗

  Den här kan man ha i kavajfickan utan att den hänger, fast du kanske har tjackat bögslunga till din i-phone när den kommer? 😉
 3. Det här sa Carina den 13 september, 2009 klockan 12:35 3

  Såna grejer går FETBORT för min del, inte det minsta intresserad av mobiler till Stefans stora sorg!
  Varje år när vi närmar oss jul/födelsedag så frågar han vilket mobil jag skulle kunna tänka mig eftersom han anser att jag behöver en ny!
  Svaret han alltid får är, ingen alls, nöjd med den jag har!

  Krya nu på er så ni får en bra semester i Greklandia!

  Hahah ja jag erkänner ju öppet att jag är pryllebb… Så vad kan jag säga…
 4. Det här sa Linda den 13 september, 2009 klockan 13:02 4

  Förvisso… men om inget konstigt händer så är det väl förhoppningsvis minst två månader tills vi har nån snö. kanske till och med tre….Hela september är säkert jättefin. Oktober däremot kan ju vara lite gråtråkig. Regnig och så. Men snö brukar vi inte ha. Inte heller i november. Fast då börjar allt vara hårt och fruset. TIll första advent får snön GÄRNA komma. Men sen ska den ju helst bort till sista februari. Men se det kommer ALDRIG att ske!

  Man ska aldrig säga aldrig… Klimatförändringar kan göra mycket. Håller med…skulle gärna ha snö från första advent och sedan fram till 1 Januari..En månda över jul och nyår. Men se det var många år sedan det. Nu är det slask hit och slask dit och det kan jag vara utan!
 5. Det här sa Anne den 13 september, 2009 klockan 13:08 5

  Inte bli sjuk nu! Gurgla med saltvatten,ta en whiskey och tänk bara bra tankar.Jag ska ut i skogen en sväng nu innan jag ska stryka. Vi kommer iväg och vi ska njuta både du och jag 🙂 . Telefonen var snygg men du! vilket pris?????

  Har redan varit sjuk i en vecka… hoppas på att det ska hinna gå öbver både för mig och M
 6. Det här sa Camillas dagar den 13 september, 2009 klockan 21:03 6

  Woow, vilken snygging! Jag vill också ha en iPhone – mest för att jag är så kär i min iPod. Du skulle se min gamla mobil, en Samsung med 3-4 år på nacken… man nästan skäms då den ringer. 😉 Där är jag lite sparsam minsann.
  Hoppas du kryat på dig under helgen!!! Själv har jag känt mig riktigt pigg i 2 dagar nu! 🙂

  Hahah Jag kör en Nokia 6300, den har inga funktioner alls mer eller mindre.
 7. Det här sa Åsa den 15 september, 2009 klockan 10:07 7

  Telefonen… ujujuj… men priset… UJUJUJ!!!

  Ja jag undrar lite över vem som har råd att köpa dem…