Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag var på väg.

Skrivet av den 8 september, 2009 i Ditt och datt

melanders

Förra helgen skulle ju M och jag på Formex och fota och skriva lite för inrdeningsmagasinet men vi kom ju inte in så vi åkte till medis och käkade mumsig bakad potatis i solen på Melanders fisk. Där sitter vi och smarrar och så säger M att att ja så går vi och köper träningskort på Forsgrenska när vi är klara.

Jag: Tvekande först, räknar i huvudet hur mycket pengar jag har på kontot – Jamen ja det gör vi
M: Chockad – Ehh trodde inte du skulle säga ja… Vi gör det när vi kommer hem från grekland istället.

forsgrensska

Ja så sen gick vi och köpte var sin mjukglass av Lejonet och Björnen istället.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag var på väg.”

 1. Det här sa Carina den 8 september, 2009 klockan 17:30 1

  Spännande, vad duktig du är….hoppas det smittar minst lika lätt som svinflunsan……och att ”vindarna” når Gävle såklart!

  Ja visst var jag duktig… köpte inget träningskort men köpte en mjukglass istället. 😈
 2. Det här sa Camillas dagar den 9 september, 2009 klockan 20:28 2

  Oj, jag blev riktigt, riktigt förvånad här några sekunder. =)
  Kram!

  Ja men jag sa ju JA… Det var M som bangade den här gången 🙂
 3. Det här sa Linda den 9 september, 2009 klockan 20:47 3

  Vi åt inte en enda glass… inte förrän vi kom till Luleå. haha…

  Lejonet och björnen är ju bäst… Fast i december, då kommer deras pepparkaksglass!
 4. Det här sa Mika den 10 september, 2009 klockan 9:55 4

  Du har pekat ut gamla biblioteksingången på bilden…Fast det är klart…dom kanske låter oss konka böcker helt gratis så det kanske inte är en dum idé. Forsgrenskas ingång ligger på andra sidan trappan om någon undrar… 🙂

  Det var ju nära ju… Jag har ju inte påstått att jag varit där än!
  Bubbjävel! 😉
  Har bytt ut bilden så att det blir rätt!
 5. Det här sa Stefan den 11 september, 2009 klockan 20:21 5

  Motivation, om du tjackar lite jysta tränings prylar så vill man väl använda dem. Tror att man kan shoppa sig till motivation, känner en väldigt väl som lyckas med det. 😉

  Jo visst hjälper prylar… Fast just nu vill jag helst inte prova ny baddräkt eller träningskläder…. Det finns riska för att jag inte skulle våga visa mig på Forsgrenska alls då

  Och förresten väldigt säkra källor säger även att du gillar frozen strawberry daquiries. E lämnade mixar hemma i Stockholm så numera har jag alltid kaffe, jordgubbar och sprit hemma. Du är välkommen att motiveras så ofta som möjligt. Buy the way köp den i vitt nu, dags att ta oskulden. Mest prylar vinner. :mrgreen: :mrgreen: 😆 😆 😛 😛

  Ähhh är rätt sur på Nespresso…tycker de kunde hjälpa till att byta kåpa när de faktiskt har det jag vill ha. Sån service skulle jag ge mina kunder på jobbet, går kundens problem att lösa löser man det. Fast jo jag var lite sugen mest för skummarensskull, tror nämligen att det är där den stora hemligheten sitter.