Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Har ju blivit pysslig

Skrivet av den 20 augusti, 2009 i Svammel

candybagJag har kĂ€nt en kreativ Ă„dra pulsera pĂ„ senaste tiden. En som blogdesign inte ser ut att kunna stilla. DĂ€r av mitt vĂ€ckta intresse för bakning. Jag ska fĂ„ till fantastiska skapelser vad det lider har jag besĂ€mt. Men undertiden kanske jag kan driva M till vansinne med en massa smĂ„t papperspyssel? Kamilla har i alla fall en tĂ€vling dĂ€r man kan vinna ett starerkit för att börja scrappa med. Det lĂ„ter annars som en dyr hobby. Jag tĂ€nkte vara med dĂ€r och vinna den hĂ€r ”candybagen” i alla fall.

Ni mina kÀra vÀnner behöver inte rösta eller prestera pÄ annat sÀtt för att hjÀlpa mig. Men vill ni istÀllet sÀtta kÀppar i hjulet för mig och sjÀlva vara med och tÀvla kan ni ju kika in hos henne.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Har ju blivit pysslig”

 1. Det här sa C a m i l l a den 21 augusti, 2009 klockan 10:31 1

  Lycka till! 🙂 SjĂ€lv bestĂ€llde jag ett scrapset för ett Ă„r sedan och provade, men jag har inget tĂ„lamod och Ă€r inte konstnĂ€rligt lagd – sĂ„ allt hamnade i sopkorgen…
  Jag hoppas verkligen att du vinner, sÄ jag tÀnker inte gÄ in och tÀvla som du sÀkert förstÄr.
  Ha en fin fredag! Helg!!! 🙄

  Jag tror jag Àr konstnÀrligt lagd. Kom ju in pÄ konstskola med hjÀlp av arbetsprover.
  TÄlamod har jag massor, men Àr rÀdd att jag har för lite tid bara. Men chansen att vinna Àr ju rÀtt liten.
 2. Det här sa Kia den 21 augusti, 2009 klockan 12:02 2

  Oj, vilket konstverk!

  Jag har inte frÄgat sÄ mycket om dina birmor; vad har du för nÄgra (fÀrg, kön, Älder)? Föder du upp egna?

  Eller hur!

  Idag har vi tvÄ stycken blÄmaskade kissar. Niklas (kille 7 Är) och Olympia (tjej 6 Är). Nicke Àr varken duger inte till utstÀllning eller avel för han har en blÄ tÄ alltsÄ inte helvita tassar. Dessutom har han lite skakand ögon vilket Àr Àrftligt men som den uppfödaren antagligen inte brydde sig om. Han Àr nog den mest ÀlskvÀrda personlighetsmÀssigt och han Àr vÄr mysigaste blobbkille. Olympia dÀremot Àr toksnygg, verkligen en skönhet. Men hon Àr liten det gör rÀtt mycket med ett hekto hit eller dit. SÄ inte heller hon kommer att stÀllas ut eller anvÀndas till avel till den uppfödarens förtret. Men Birmorna blir mindre och mindre vilket gör att det blir svÄrt för dem att föda naturligt. Det Àr inte gener vi vill föra vidare. PersonlighetsmÀssigt Àr hon en liten Diva som alltid ska domdera och bestÀmma över oss. Hon gapar och skriker tills vi gör som hon vill. Men det Àr ju del av hennes charm ;-). BÄda .Àr vÀldigt keliga. Olympia klÀttrar gÀrna upp pÄ mig och lÀggersig och myser. Nicke sover gÀrna utstrÀckt efter Ms eller min sida, bÄde som mys och för att sova för natten. Olympia sover alltid pÄ en kudde mellan vÄra huvuden, det gör absolut inget om jag lÀgger mig pÄ henne med huvudet under natten, hon börjar oftast spinna dÄ och börjar gosa runt.

  Som sagt ingen av vÄra duger till avel Àven om vi hade planerat att stÀlla ut Pympen (Olympia) och Àven ta en kull pÄ henne nÀr vi köpte henne. Pricken (Nicke) fick vi som bonus nÀr vi köpte Nemo (Min Ànglakisse). Nemo var en charmig snygging som var som ler och lÄnghalm med sin bror sÄ uppfödaren ville inte dela pÄ dem. Jag Àr glad att vi Àven skaffat Olympia sÄ att Nicke hade kvar en buskompis nÀr Nemo gick bort pga njurfel i Augusti 2007.

 3. Det här sa Linda den 21 augusti, 2009 klockan 13:14 3

  LĂ„ter som nĂ„t för mig… *funderar pĂ„ att delta* 😉

  klart du ska, tĂ€nk inte pĂ„ mig inte 😉
 4. Det här sa Kia den 22 augusti, 2009 klockan 15:28 4

  Vad mysiga dina kissar lĂ„ter! Jo, jag vill ha en liten kompis till Mischa, jag tror att hon skulle gilla det 🙂

  Jo du skulle se dem nu, de har klÀmt ner sig mellan mig och M i sÀngen dÀr ligger de och myser.