Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag behöver få modet tillbaks.

Skrivet av den 11 augusti, 2009 i Ditt och datt

Mitt hår har blivit ett känsligt kapitel efter två supermisslyckanden. Min gamla ”braiga” frissa flyttade och sen gick det käpprätt åt helvete har provat två olika ställen efter det och varit så missnöjd att jag egentligen inte skulle betalat, men det gör man ju alltid som den mesiga Svensson man är.

Hörde av mig till Klippoteket i går för att se om de kunde fixa ”Jessica-frippan” på mig. Klippoteket har nämligen frisörer som arbetar med förlängning eller extentions som det ju oftast kallas.  Jag mejlade för att kunna bifoga bilden på Jessica då jag inte förväntar mig tankeläsning och så ville jag få ett ungefärligt pris. Sen så bad jag också om att de skulle svara hem till min privata adress. Nej de kunde inte svara alls om det var möjlig utan jag måste åka dit (OK så de vill se mitt elände bilden på mig hjälpte inte). Tror ni att de kommer ha bilden på plats om jag åker dit? Inte jag!

jsimpson

Tror ni sedan Linda K som svarade på mitt mejl lyckades svara hem till min privata adress som jag bad om? Kan meddela att hon antagligen inte är läskunnig!

Om de inte klarar av en så enkel sak törs man anförtro dem med sitt hår?

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag behöver få modet tillbaks.”

 1. Det här sa Maria den 11 augusti, 2009 klockan 18:11 1

  Ja, man kan ju bli lite tveksam. Själv så gråter jag nu blod för att efter att ha varit hos frissan och fått håret färgat med det som ”en som är jätte-allergisk kan använda” kan jag konstatera att jag inte hörde till den kategorin. Jag fick en hemsk reaktion med en hårbotten som brann som eld samt kliade. Har även provat enkel toning som man tvättar ut, men jag fick samma reaktion. Så nu efter att i många, många, många år haft håret färgat kommer jag nu att få gå i in naturliga hårfärg som är råttfärgat och med massor av grått hår, SNYFT!

  Kram Maria

  Aj det låter inte så skoj.
  Stackars dig, jag antar att det är så plågsamt att du inte vågar prova andra märken och metoder heller.
 2. Det här sa Kia den 14 augusti, 2009 klockan 17:00 2

  Lider med dig! Det här med frisörer är en ständig frustration! 😕

  Ja jag tänkte nästa gå iväg på konsultation idag… Men så stog jag och bakade halva dagen tills det var dags för tvättstugan…
  Så det blev inte av nu heller. Fast jag måste göra något. Brände dock frisyrpengarna på skor och bakprylar igår 😉