Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Trodde jag aldrig!

Skrivet av den 9 augusti, 2009 i Ditt och datt

Men Jessica Simpson har inspirerat mig! Egentligen misstÀnker jag att jag ser rÀtt anskrÀmlig ut, för min ofrivlliga sambo har nÀmnt vid ett par tillfÀllen att jag nog kanske skulle ta och klippa mig. Om han bara vill att jag ska fÄ chansen att piffa mig lite eller om han verkligen tycker att han bor med en fÄgelskrÀmma förtÀljer inte historien. Antagligen lite av bÄda. Hur som helst har jag envist stretat emot dÄ jag kommit frÄn frissan sÄ missnöjd de senaste gÄngerna att jag tÀnkt upphöra med sÄnt slöseri. Nu ska jag nog boka in en tid och Àven lÀgga till nÄgra lusentappar pÄ lite förlÀngning som utfyllnad. För det Àr vÀl sÄ hon gör? I alla fall sÄ tror jag den hÀr frippan skulle fÄ mig att trivas, i alla fall hoppas jag pÄ det. Frisyren Àr frÄn 2005 men vad gör det?

js_inspiration
Jessica lanserar Dessert Treats 2005

Kom pĂ„ att jag mĂ„ste lura M att ta hit fĂ€rgskrivaren sĂ„ att jag kan skriva ut bilder till frissan. Hoppas han lĂ€ser det hĂ€r 😉

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Trodde jag aldrig!”

 1. Det här sa Linda den 10 augusti, 2009 klockan 8:52 1

  SĂ„ dĂ€r skulle jag vilja ha hĂ„ret.. men jag har pĂ„ tok för tunnt hĂ„r sĂ„ en rejĂ€l utfyllnad skulle behövas. Och efter ett par tester sĂ„ vet ju bĂ„de jag och min superduktiga frissa att det inte Ă€r nĂ„t alternativ för mig. För mitt tunna blanka slĂ€ta raka nordiska hĂ„r inte behĂ„ller de ditsatta slingorna. Dom ramlar lös som om jag vore vĂ€rsta cancerpatienten nĂ€r jag kammar mig… synd…

  Ni fĂ„r vĂ€l sy fast förlĂ€ngningsslingorna 😉 Inte i skalpen dock 😉
  Jag har dock bara testat svetsning och dÀr rasade vÀl kanske 4 st den 1a veckan men resten satt i 3 mÄnader tills jag knÀckte svetsarna.
 2. Det här sa C a m i l l a den 10 augusti, 2009 klockan 9:56 2

  Det dĂ€r ser ju jĂ€ttefint ut. 🙂 Glöm inte att ta före- och efterbild om du klipper dig, vi har inte fĂ„tt se dig pĂ„ lĂ€nge hĂ€r i bloggen.
  Jag mÄste ocksÄ klippa mig, det blir tofs jÀmt nu. Trist!
  Och tack för kommentaren om mina bilder. Vad glad jag blir!
  Jag har lÀtt (grav) jobbÄngest nu. Börjar om 2 timmar.

  Jag liksom vÀgrar bilder just nu. Nu Àr jag sÄ stor att jag rullar fram. Vill inte vara med pÄ bild helt enkelt. Jobbigt nog att erkÀnna bara i skrift.

  DÀr av avsaknaden av bilder pÄ mig pÄ senaste tiden.

  Kör ocksÄ tofs jÀmt.

  Bilden pĂ„ maken som tittar pĂ„ solnedgĂ„ngen pĂ„ bĂ„ten Ă€r bra men behöver beskĂ€ras lite för att bli perfekt 😉 Han Ă€r bra siluettmodell 😉

 3. Det här sa Mika den 10 augusti, 2009 klockan 13:26 3

  Den frillan diggar jag…fast va f*n har hon fĂ„tt tag pĂ„ mitt glossy glossy lips shine med hjĂ€rtformad applikator som jag skulle över raska dig med 😉

 4. Det här sa Gunilla den 10 augusti, 2009 klockan 15:26 4

  Det sĂ€ger jag bara att kan du ha hĂ„ret i den frissan Ă€r jag jĂ€kligt avundsjuk! Mitt hĂ„r – nej jag ska inte börja prata om det för dĂ„ kan jag inte sluta gnöla. En livslĂ„ng katastrof! 😉