Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tips till krÀlande fotografer

Skrivet av den 9 augusti, 2009 i Foto

GGLite kammo för tjejer? M och jag fotar mer eller mindre frenetiskt lite beroende pĂ„ humör. Men blöta knĂ€n Ă€r ingen favorit. SĂ„ M fick för sig att han skulle till Jula och shoppa Blaklader. DĂ„ kom jag pĂ„ att Garden girl nog skulle ha samma lösning fast till mig. Sagt och gjort jag slog upp lĂ€mplig butik pĂ„ nĂ€tet och sedan gav vi oss ut pĂ„ byxletning… VĂ€l dĂ€r blev jag sĂ„ inspirerad att Ă€ven en jacka inhandlades hade stövlarna funnits i min storlek hade jag nog stĂ„tt med en kasse med hela rubbet pĂ„ bilden. SĂ„ nu kan jag krĂ€la runt utan att fĂ„ kalla knĂ€n med smĂ„grus som skĂ€r in och skaver och stör.
Nu Àr jag mer sugen Àn nÄgonsin pÄ ett macroobjektiv ocksÄ.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tips till krĂ€lande fotografer”

 1. Det här sa Petra den 10 augusti, 2009 klockan 1:00 1

  ÅhĂ„, kan man alltsĂ„ vara praktisk och snygg samtidigt?

  Praktisk och kvinnlig i alla fall. Rosa och jag Àr ju inte direkt vÀnner, men just för detta endamÄl sÄ.
  KÀnner mig mer kÀck Àn snygg. Men framför allt inte gubbig/grabbig som jag skulle göra i BlÄklÀder.
  Dessutom Àr det hÀr anpassat för kvinnokroppar.
 2. Det här sa Carina den 10 augusti, 2009 klockan 5:43 2

  Helt galet söta, den rutiga……ahhhh sĂ„ fint, vill ha allt trots att vi bor i lya numera!
  Men vet du vad, jag har redan supersöta trÀdgÄrdsbyxor som jag köpte nÀr vi flyttade in i huset, toksöta faktiskt!

  Skulle passa som jobbyxor inom din bransch 😉
  Kanon bra om amn ska vara ute med ungar ju!
 3. Det här sa Linda den 10 augusti, 2009 klockan 8:50 3

  sĂ„ söta.. synd jag inte Ă€r nĂ„gon ”pĂ„ta-i-jorden-tjej”. DĂ€ermot behöver jag bra regnklĂ€der och stövlar… för ute Ă€r jag ju – oavsett vĂ€der. Fast inte alltid frivilligt.

  Min Ă€r inte till för att pĂ„ta i jorden, de Ă€r fota och krĂ€la pĂ„ marken klĂ€der 😉
  Har ju en hink med jord pĂ„ balkongen och nĂ„gra krukor i fönstren, men det motiverar knappast ett sĂ„nt inköp annars 😉
 4. Det här sa Linda den 10 augusti, 2009 klockan 11:57 4

  Ja jag fattade att det var dina fotoklĂ€der. Jag lyxar dock inte till det sĂ„… kommer just frĂ„n skogen – en liten skogssvĂ€ng med bus (och letat blĂ„bĂ€r). DĂ„ kör jag i trasiga avklippta jeans(shorts). Det Ă€r mer min budget! haha

  Haha ja ni har ju inte lĂ€bbiga (farliga… Sveriges farligase djur) fĂ€stingar heller. De hĂ€r fanns i Knickersvariant ocksĂ„, men jag vill ha med kardborre lĂ€ngst nertill sĂ„ att jag kan dra till. Sen kanske du inte krĂ€lar runt lika mycket pĂ„ knĂ€na som jag gör nĂ€r jag fotar ;-).