Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Är jag lesbisk nu?

Skrivet av den 21 juli, 2009 i Pryllebb

mustang1

Igår när M och jag åkte hem från S såg jag MIN bil. En riktigt rumpa hade hon. Det finns de som säger att bilar är en ”den”, men nej det här är en välsvarvad kvinna och just när det gäller den här kvinnan så är jag förälskad. Skönhet så förföriskt rå samtidigt som hon är mjuk och diskret. Wow jag vill glida ner i hennes skinnklädda säte och känna henne darra under mina händer hur hon vrålar igång när jag petar på den rätta knappen. Ni skulle ha sett henne!

Jag har alltid trott att min ultimata bil är en man,  som en rökig cigarr i Havanna färg lockar i sin välskräddade kostym. Men jag vet inte kanske är jag omvänd nu!?

Youtube film


Att jag inte kört bil på flera år hindrar väl inte ett så väl genomtänkt inköp?
För visst kan jag hantera henne det är jag säker på. En fast hand och mycket kärlek bara.

3 har sagt sitt

Tags: , , ,

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Är jag lesbisk nu?”

 1. Det här sa Linda den 21 juli, 2009 klockan 23:52 1

  haha… så nu funderar du på köpa bil. Men köp du en riktig läckerbit så blir du säkert sugen på att köra igen. Jag kör sällan.. trost långa avstånd här uppe. Men ibland måste man ju.. och till det funkar vår ”Jag rullar” fint… även om det vore coolt med nåt häftigare.

  Ja den kostar ju bara en halv miljon. Det lägger man ju lätt på en bil!
 2. Det här sa Stefan den 24 juli, 2009 klockan 20:10 2

  Det måste man göra för att få något kul över huvudtaget. Tror dock att bilen är en han, eller du har rätt klart det är en hon annars ej ju jag b…….!
  Ps tack för knappen, har inte varit inne på hela veckan.
  S

  Jomen du kör ju BMW… 😈
  Så lite så.
 3. Det här sa Maria den 25 juli, 2009 klockan 9:07 3

  Klart att Mustangen är en hon.
  Vacker som attan och ett måste ha-objekt.

  Då är jag lesbisk i alla fall!