Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Är jag lesbisk nu?

Skrivet av den 21 juli, 2009 i Pryllebb

mustang1

IgĂ„r nĂ€r M och jag Ă„kte hem frĂ„n S sĂ„g jag MIN bil. En riktigt rumpa hade hon. Det finns de som sĂ€ger att bilar Ă€r en ”den”, men nej det hĂ€r Ă€r en vĂ€lsvarvad kvinna och just nĂ€r det gĂ€ller den hĂ€r kvinnan sĂ„ Ă€r jag förĂ€lskad. Skönhet sĂ„ förföriskt rĂ„ samtidigt som hon Ă€r mjuk och diskret. Wow jag vill glida ner i hennes skinnklĂ€dda sĂ€te och kĂ€nna henne darra under mina hĂ€nder hur hon vrĂ„lar igĂ„ng nĂ€r jag petar pĂ„ den rĂ€tta knappen. Ni skulle ha sett henne!

Jag har alltid trott att min ultimata bil Àr en man,  som en rökig cigarr i Havanna fÀrg lockar i sin vÀlskrÀddade kostym. Men jag vet inte kanske Àr jag omvÀnd nu!?

Youtube film


Att jag inte kört bil pÄ flera Är hindrar vÀl inte ett sÄ vÀl genomtÀnkt inköp?
För visst kan jag hantera henne det Àr jag sÀker pÄ. En fast hand och mycket kÀrlek bara.

3 har sagt sitt

Tags: , , ,

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Är jag lesbisk nu?”

 1. Det här sa Linda den 21 juli, 2009 klockan 23:52 1

  haha… sĂ„ nu funderar du pĂ„ köpa bil. Men köp du en riktig lĂ€ckerbit sĂ„ blir du sĂ€kert sugen pĂ„ att köra igen. Jag kör sĂ€llan.. trost lĂ„nga avstĂ„nd hĂ€r uppe. Men ibland mĂ„ste man ju.. och till det funkar vĂ„r ”Jag rullar” fint… Ă€ven om det vore coolt med nĂ„t hĂ€ftigare.

  Ja den kostar ju bara en halv miljon. Det lÀgger man ju lÀtt pÄ en bil!
 2. Det här sa Stefan den 24 juli, 2009 klockan 20:10 2

  Det mĂ„ste man göra för att fĂ„ nĂ„got kul över huvudtaget. Tror dock att bilen Ă€r en han, eller du har rĂ€tt klart det Ă€r en hon annars ej ju jag b…….!
  Ps tack för knappen, har inte varit inne pÄ hela veckan.
  S

  Jomen du kör ju BMW… 😈
  SÄ lite sÄ.
 3. Det här sa Maria den 25 juli, 2009 klockan 9:07 3

  Klart att Mustangen Àr en hon.
  Vacker som attan och ett mÄste ha-objekt.

  DÄ Àr jag lesbisk i alla fall!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?