Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Inte helt igenomtĂ€nkt…

Skrivet av den 20 juli, 2009 i Ditt och datt

M hade inte tĂ€nkt igenom bordet riktigt…
Eller snarare tĂ€ltet, han blev smĂ„tt chockad nĂ€r det skulle fĂ€llas upp. Vi bestĂ€llde ett 75x75x75 ocksĂ„ som kan stĂ„ framme (Det kommer vĂ€l vilken dag som helst). SĂ„ kan vi slita fram jĂ€ttetĂ€ltet nĂ€r det behövs. DĂ„ lĂ€r det fĂ„ stĂ„ pĂ„ sĂ€ngen och inte nya bordet 😉

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Inte helt igenomtĂ€nkt…”

 1. Det här sa Mika den 20 juli, 2009 klockan 0:17 1

  FĂ„r skylla pĂ„ nĂ„gon form av sommarkoma…typ…eller ja ja jag Ă€r en puckad Ă„sna…eller nĂ€ det vill jag inte vara 🙄

  NÀÀÀ det Ă€r du ju inte… Du har bara lite svĂ„rt att visualisera det innan det Ă€r pĂ„ plats. Jag gick ju dessutom med pĂ„ det Ă€ven om jag hade tĂ€nkt det pĂ„ sĂ€ngen vid anvĂ€ndningstillfĂ€llena 😉
 2. Det här sa Åsa den 20 juli, 2009 klockan 17:23 2

  oooops…. jag skrev in fel adress… (kink.com Ă€r nĂ„got annat. NĂ„got helt annat…)

  Herre gud vad jag fick skratta nu!!!!
  😀 😆 😀 😆
 3. Det här sa Åsa den 20 juli, 2009 klockan 21:37 3

  Hahahah… kanske en slags Freudiansk felskriving!?

  
och förresten, vilka sidor du Ă€r beroende av, det Ă€r ju din ensak! 😉

  Ja lite kink i livet kanske inte Àr sÄ fel, men det var vÀl lite överdrivet hÄrt att börja med.
 4. Det här sa C a m i l l a den 21 juli, 2009 klockan 12:59 4

  OJ… jag har svĂ„rt att förestĂ€lla mig hur det ser ut med bord, tĂ€lt och allt. Kan man fĂ„ se en liten bild kanske?
  Det lÄter trevligt med IKEA-utflykt. SjÀlv börjar jag bli lite rastlös av att bara gÄ hemma i regnet.
  Kram! Ha en fin tisdag!

  Visst ska du fĂ„ en bild 😉
 5. Det här sa Anne den 21 juli, 2009 klockan 17:14 5

  Jag fryser ocksÄ jÀmt nÀr jag Äker hoj men jag har ordentligt regnstÀll numera och lÄngkalsonger och understÀll mm. Det enda som saknas Àr en hjÀlm med pÀlsfoder ;). Hali hali!!

  Jag var inte helt ute och cyklade med andra ord.
  Även om jag gĂ€rna skulle vara ute och cykla 😉
 6. Det här sa Linda den 21 juli, 2009 klockan 18:41 6

  ingen hade slarvat. Vi hade varit delaktiga bĂ„da tvĂ„ nĂ€r vi hakade pĂ„ kvĂ€llen innan… sĂ„ jag vart verklgien jĂ€ttesnopen nĂ€r rutan kom farande som vĂ€rsta projektilen rakt i knĂ€t. Det första jag tĂ€nkte var ; Skit – fönstret pajjade. Först sen sĂ„g jag att jag snittat upp knĂ€t…Tejpen har börjat lĂ„ssna nu… men sĂ„ret sitter inte ett dugg ihop… *ryser* SĂ„ jag införskaffade ny tejp idag… sĂ„ nu Ă€r jag hoptejpad pĂ„ nytt

  Hua. Fick du tag pÄ sÄn dÀr bra förstÀrkt tejp som inte strÀcker sig? HÄller tummarna.
  NÀr det dröjer vÀl för det strÀcks ju och tÀnjs hela tiden. Inte som mina operationsÀrr pÄ magen. De lÀkte pÄ ett par veckor.
 7. Det här sa Linda den 21 juli, 2009 klockan 23:54 7

  Jo, jag fick sĂ„nt dĂ€r riktigt tejp.. samma som dom satte pĂ„ akuten… det skulle sĂ€kert hela fort – bara jag kunde hĂ„lla mig still.. men jag Ă€r ju liksom lite dĂ„lig pĂ„ det.. och att huka sig för att mĂ„la fönster och sĂ„nt Ă€r inte det ultimata för att det ska hela fort…

  Aja baja! *hytter med fingret*