Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Barnsligt?

Skrivet av den 18 juni, 2009 i Svammel

hkplaster_13092435Har en massa smÄ sÄr pÄ bland annat ben och armar som hÄller pÄ att lÀka. DÄ börjar de klia och rÀtt vad det Àr sÄ har jag rivit önder en skorpa. Irriterande dÄ jag inte haft nÄgra plÄster. Nu pÄ kvÀllen vÄgade jag mig ut bland mÀnniskor. Det Àr ganska lugnt pÄ ICA maxi efter 21:00. Folk Àr annars ganska brutala och knuffas och trÀngs. Blev lite skakis nÀr det i alla fall började bli trÄngt pÄ mejeriavdelningen. Kom dock hem utmattad men oskadd! Dessutom fick jag med mig Hello Kitty plÄster till alla mina smÄ skrubbsÄr.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Barnsligt?”

 1. Det här sa Linda den 19 juni, 2009 klockan 7:55 1

  Klart du mÄste plÄstra om dig med lite stil. Jag varvar Hello Kitty och Star Wars

  Dessuom blir det lÀttare Àn att be M klipa till plÄster Ät mig
 2. Det här sa Linda den 19 juni, 2009 klockan 22:08 2

  Vi har tvĂ€ttat nu i kvĂ€ll. Bus fick sĂ„ mycket grönska pĂ„ sina knĂ€n (pĂ„ nya byxorna) sĂ„ dom Ă„kte i tvĂ€ttmaskinen direkt nĂ€r vi kom Ă„ter till Lilla Gula Huset. och nu Ă€r dom snygga till midsommardagens fortsatta firande…

  Skönt att ni kan tvÀtta nÀr det passar.
 3. Det här sa Maria den 20 juni, 2009 klockan 7:55 3

  Hej Cia
  Jag anvÀnder ett tillÀgg för att fÄ till mosaiken. Har full upp just nu inför resan till Norge och annat men nÀr jag kommer hem sÄ skickar jag ett mail till dig med vilket och hur jag har gjort.

  Trevlig helg, kram Maria

  Ohh tack! Ser fram emot det. Ingen brÄdska, allt gÄr VÀldigt lÄngsamt hÀr i alla fall. Tappar koncentrationen snabbt dÀremot.
  🙂

  Hoppas din resa blir precis sÄ lyckad som du hoppas pÄ

 4. Det här sa Camilla den 20 juni, 2009 klockan 18:00 4

  Coola plĂ„ster. 🙂 Jag gillar Hello Kitty.
  Hoppas att midsommarafton var bra, trots gipset.
  Kram!

 5. Det här sa Pernilla den 20 juni, 2009 klockan 19:14 5

  Men sÄ tjusig du mÄste vara nu! LÀser att du blivit gipsad, sÄklart att du mÄste fÄ piffa dig lite extra snyggt dÄ.
  Ha det bra!

 6. Det här sa Linda den 21 juni, 2009 klockan 21:07 6

  Vi kan tvĂ€tta nĂ€r vi vill Ă€ven hemma.. har tvĂ€ttmaskin i lĂ€genheten. TvĂ€ttstugan anvĂ€nder jag bara i nödfall.. eller om jag har vĂ€ldigt mycket stora saker – som massor av sĂ€ngklĂ€der eller nĂ„t!