Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Skaderapport

Skrivet av den 15 juni, 2009 i Svammel

Ja sÄ har jag varit och röntgat mig igen. Abduktion och utÄtrotation var absolut inte tillÄtet att tÀnka pÄ de nÀrmaste 3-4 veckorna, men apdingel med armen skulle pÄbörjas omedelbart.
Kan meddela att om man Àr sadist ska man bli röntgensköterska. Jag var övertygad om att hon skulle bryta av armen en gÄng till.

Nu vet jag lite mer om vad som Àr trasigt. (Fraktur, avlöst tub.majus hr axel, odisloc. enligt remissen till sjukgymnasten) I princip Àr det min ledkula som har pajat till strax under dÀr den slutar. Jag fick med mig en bild (Den röda markeringen visar vart det Àr brutet). SÄ nu kan ni se att jag inte bara Àr vacker pÄ utsidan (ironi), men vacker pÄ insidan Àr jag ju helt klart. Tack och lov fick jag Àven fler tralalapiller  för i natt sov jag eller snarare dÄsade jag en timme i taget, vaknade av en hostattack och grÀt av smÀrta.

Tralala… tiddelipom Nu har jag bara ont men ingen total smĂ€rta i alla fall, lycka!

skadad_axel

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Skaderapport”

 1. Det här sa Carina den 16 juni, 2009 klockan 6:13 1

  Men fyy vad skruttigt, 3-4 veckor ytterligare med gips alltsĂ„ nu nĂ€r det ska bli sommar & sol (förhoppningsvis! Krya pĂ„ dig Cia, gör bĂ€sta möjliga av din situation 🙂

  Nu har jag inte gips, dÄ axeln tydligen inte gÄr att gipsa. Mer smÀrtsamt sÀgs det, men trevligare i vÀrmen och nÀr man ska tvÀtta sig.
 2. Det här sa C a m i l l a den 16 juni, 2009 klockan 11:04 2

  NÀÀ, stackars dig!!! Vilka konstiga förkortningar de kör med pĂ„ SöS, hĂ€r skriver vi minsann ut hela orden, i alla fall tuberositas och odislocerad… Ja ja… mina problem Ă€r ju ganska smĂ„ jĂ€mfört med dina.
  Tur att det inte Àr högsommarvÀrme i alla fall, dÄ hade det vÀl kÀnts Ànnu tyngre för dig.

  Skrattar jag hade ingen aning vad förkortningarna stod för 🙂
  Nu kan jag slĂ„ upp vad de betyder…Tack för det!
  Ja jag Àr tacksam för all svalka!
 3. Det här sa Linda den 16 juni, 2009 klockan 12:02 3

  Jösses vilket konstigt sprÄk. Tur jag inte jobbar inom vÄrden. Skulle inte fatta ett dugg. Men utan att begripa ett ord fattar jag att nÄt Àr trasigt och att du har ont. Och det Àr ju det viktigaste.

  Jag tror inte de vill att man ska begripa.
  Nu ska jag ”knarka” inför natten.
 4. Det här sa C a m i l l a den 18 juni, 2009 klockan 9:28 4

  Tack för lĂ€nken till kattifnattarna. SĂ„Ă„ fint! 🙂 Jag saknar kommentarsmöjligheter till din prins och prinsessa.
  Kram!

  Som sagt du fick tjuvkika… Den Ă€r inte klar… och nu med skadad arm gĂ„r det vÀÀÀÀÀÀÀldigt lĂ„ngsamt. Jag tappar konsentrationen snabbt nĂ€r smĂ€rtan smyger pĂ„. Men det kommer. Ska Ă€ven ladda upp en hel massa fler bilder.
 5. Det här sa Linda den 18 juni, 2009 klockan 22:17 5

  Att du gick och blev knarkare efter din ungdomstid… inte bra.. inte bra alls! Efter en sĂ„n hĂ€r skada kommer du vĂ€l hamna pĂ„ avgiftning pga de höga doserna du fĂ„tt trycka i dig… eller nĂ„t…

  NÀr man lÀser varningstexten för Tradolan blir man lite rÀdd för det. Jag tar dem dÀrför inte pÄ dagarna utan uthÀrdar dÄ. SÄ kan jag i alla fall ta nÀr jag ska sova.
 6. Det här sa Stefan den 20 juni, 2009 klockan 7:41 6

  Det Ă€r otroligt att det över huvudtaget kan lĂ€ka nĂ€r benen inte Ă€r fixerade, hoppas att det snart ska bli bĂ€ttre sĂ„ att du kan sova. 🙄

  Ja man tror inte att det ska lÀka sÄ som det kÀnns.
  fast jag lyckas sova rÀtt mycket nu. Bara inte sÄ djupt och sÄ fÄr jag gÄ upp en stund emellanÄt. ca var 5e timme.
 7. Det här sa Maria den 28 juni, 2009 klockan 17:05 7

  Men fy vad jobbigt. 🙁

  Ja sĂ„ kan man uttrycka det…