Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vad Àr lycka?

Skrivet av den 25 maj, 2009 i Den motvillige motionÀren

Hoppas att M fÄtt ivÀg min cykel för justering av vÀxlarna och mitt gnisslande framdÀck. Sen hoppas jag Ànnu mer pÄ att den Àr tillbaks ikvÀll. För jag Àr peppad och kÀnner faktiskt för att ta min första tur till jobbet imorgon.
Lite galet kanske, med tanke pÄ att jag mest kÀnner mig som liket i senaste Bones avsnittet, dvs. överkörd av en ÄngvÀlt. Men det Àr lycka att cykla. Ja inte lika mycket som att ligga kvar i sÀngen och gosa med en morgon gapande Pymp, men om man i alla fall mÄste ta sig till jobbet och solen skiner och det doftar sommar.

sovpymp

HÄll tummarna! Och att jag fÄr sova ut inatt sÄ jag orkar upp i tid.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vad Ă€r lycka?”

 1. Det här sa Carina den 25 maj, 2009 klockan 15:26 1

  TrĂ€ningsvĂ€rk Ă€r grĂ€sligt men lite skönt ocksĂ„ bara för man vet att kroppen fĂ„tt sig en ”duvning” 🙂

  Ja trÀningsvÀrk Àr grÀsligt, men att cykla Àr kul och frihet pÄ tvÄ hjul!
 2. Det här sa Montebello Möbler den 25 maj, 2009 klockan 19:17 2

  Va du Àr duktig som ger dig ut pÄ cykeln!
  Men bĂ€st av allt Ă€r att du Ă„kt vĂ€tternrundan … i bil.
  Toppen! Hade aldrig cyklat det heller.

  Kram kram
  Malin 🙂

  Ohh vad kul att du kikade in! Har haft planer flera helger att lura med mig M för att titta in hos er.
  Men det har kommit…suprise…. cykling ivĂ€gen 😉
 3. Det här sa Linda den 25 maj, 2009 klockan 20:27 3

  Hmmmm… kan inte din M se till att jag fĂ„r sommardĂ€ck pĂ„ min cykel. Har fortfarande vinterdĂ€ck fram sĂ„ gissa vem som INTE cyklat en cm i vĂ„r??? Förutom pĂ„ svĂ€rmors cykel i gula huset… Jag fĂ„r kuta istĂ€llet! 😉

  Men Ă€r det inte sĂ„nt du har din U till? 😉
  Kuta? Det gör bara galningar, sÄ passa dig snart kommer de med tvÄngströjan.
 4. Det här sa Linda den 26 maj, 2009 klockan 6:49 4

  Jo men han inte haft tid! 🙁

  M sĂ€ger att det nog tar lĂ€ngre tid för honom pga restiden 😉 . SĂ„ dĂ„ Ă„terstĂ„r alternativ 3 & 4.
  Alternativ 3 – du byter dĂ€ck, alternativ 4 – du lĂ€mnar in den till en cykelverkstad och de byter dĂ€ck.
  Om M inte skulle förbarma sig över mig sÄ Àr det alternativ 4 för min del. Just nu Àr ju faktiskt min cykel pÄ service. Det Àr precis som att ha bil fast mindre soppakostnader.
 5. Det här sa Linda den 26 maj, 2009 klockan 15:49 5

  SĂ„ sant… Jag hade min pĂ„ en rejĂ€l service i höstas.. innan vintercyklingen tog vid. Men sen bytte jag ju tillbaka till gamla jobbet efter jul och dĂ„ tog vintercyklingen slut… och jag har fortfarande vinterdĂ€ck… *hmmm*… NĂ„ja.. innan semestern Ă€r det nog gjort. För har jag itne hittat nĂ„n gammal tantcykel att glida runt pĂ„ (som Hedvig i A-Ö ungefĂ€r) sĂ„ tar jag med min vanliga Marvil till gula…

  Ja om du inte cyklar hemma i alla fall.
  SÄ Àr det ju en onödig utgift.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?