Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vad är lycka?

Skrivet av den 25 maj, 2009 i Den motvillige motionären

Hoppas att M fått iväg min cykel för justering av växlarna och mitt gnisslande framdäck. Sen hoppas jag ännu mer på att den är tillbaks ikväll. För jag är peppad och känner faktiskt för att ta min första tur till jobbet imorgon.
Lite galet kanske, med tanke på att jag mest känner mig som liket i senaste Bones avsnittet, dvs. överkörd av en ångvält. Men det är lycka att cykla. Ja inte lika mycket som att ligga kvar i sängen och gosa med en morgon gapande Pymp, men om man i alla fall måste ta sig till jobbet och solen skiner och det doftar sommar.

sovpymp

Håll tummarna! Och att jag får sova ut inatt så jag orkar upp i tid.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vad är lycka?”

 1. Det här sa Carina den 25 maj, 2009 klockan 15:26 1

  Träningsvärk är gräsligt men lite skönt också bara för man vet att kroppen fått sig en ”duvning” 🙂

  Ja träningsvärk är gräsligt, men att cykla är kul och frihet på två hjul!
 2. Det här sa Montebello Möbler den 25 maj, 2009 klockan 19:17 2

  Va du är duktig som ger dig ut på cykeln!
  Men bäst av allt är att du åkt vätternrundan … i bil.
  Toppen! Hade aldrig cyklat det heller.

  Kram kram
  Malin 🙂

  Ohh vad kul att du kikade in! Har haft planer flera helger att lura med mig M för att titta in hos er.
  Men det har kommit…suprise…. cykling ivägen 😉
 3. Det här sa Linda den 25 maj, 2009 klockan 20:27 3

  Hmmmm… kan inte din M se till att jag får sommardäck på min cykel. Har fortfarande vinterdäck fram så gissa vem som INTE cyklat en cm i vår??? Förutom på svärmors cykel i gula huset… Jag får kuta istället! 😉

  Men är det inte sånt du har din U till? 😉
  Kuta? Det gör bara galningar, så passa dig snart kommer de med tvångströjan.
 4. Det här sa Linda den 26 maj, 2009 klockan 6:49 4

  Jo men han inte haft tid! 🙁

  M säger att det nog tar längre tid för honom pga restiden 😉 . Så då återstår alternativ 3 & 4.
  Alternativ 3 – du byter däck, alternativ 4 – du lämnar in den till en cykelverkstad och de byter däck.
  Om M inte skulle förbarma sig över mig så är det alternativ 4 för min del. Just nu är ju faktiskt min cykel på service. Det är precis som att ha bil fast mindre soppakostnader.
 5. Det här sa Linda den 26 maj, 2009 klockan 15:49 5

  Så sant… Jag hade min på en rejäl service i höstas.. innan vintercyklingen tog vid. Men sen bytte jag ju tillbaka till gamla jobbet efter jul och då tog vintercyklingen slut… och jag har fortfarande vinterdäck… *hmmm*… Nåja.. innan semestern är det nog gjort. För har jag itne hittat nån gammal tantcykel att glida runt på (som Hedvig i A-Ö ungefär) så tar jag med min vanliga Marvil till gula…

  Ja om du inte cyklar hemma i alla fall.
  Så är det ju en onödig utgift.