Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag har åkt Vätternrundan!

Skrivet av den 23 maj, 2009 i Svammel

30 mil. Ja i bil alltså. Bara galningar och idioter cyklar den rundan frivilligt! Ja sen finns det så klart de som är fördiga att spärras in, de som cyklar Giro deItalia.
Det var ju planerat för fotografering igår, och visst fanns det fantastiska vyer och somriga motiv. Dessvärre regnade det ena sekunden för att sedan klarna nästa. Så det utlovade bilderna blev det inget av. Sorry!

Tror att jag ska ta med M ut och lufta honom lite för imorgon ska han ju tävla igen. Tävla innebär att ta sig runt tillsammans med en hel massa andra dårar 😉

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Jag har åkt Vätternrundan!”

 1. Det här sa Linda den 23 maj, 2009 klockan 16:14 1

  huuu… 30 mil i bil är ju ingen höjdare… och 30 mil på cykel måste vara hemskt. Här är det många som brukade delta i midnatssolstrampet som var(är??) 15 mil – men jag vet inte om det går fortfarande…
  Jag är fullt nöjd med att jag joggat en mil idag. Haha…

  Visserligen har jag cyklat mycket i min ungdom. Jag hade 7 km in till ”stan” och den biten cyklade man ju på 25 minuter. Och sen hem igen. Vissa gånger han man tre gånger tur och retur när det var saker man skulle göra med kompisar och så… Ville ju inte belasta mamma och pappa med bil och bussarna passade ju inte alltid. Så jag tog cykeln. Sen träffade jag U när jag var 17 (han skulle fylla 20 då) och då började han skjussa och hämta! Haha…Och sen tog jag ju såklart eget körkort. Men då flyttade jag in till ”stan” och nu behöver jag knappt köra bil!

  Ja ca 15 mil ska idioten cykla imorgon det känns inte helt sunt…
  De där 30 milen + resan ner… fick mig att sitta och vrida mig i plågor.