Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

KlÀmdag.

Skrivet av den 22 maj, 2009 i Svammel

Kamerorna laddas fast det Àr grÄtt och trist vÀder, M har fÄtt för sig att vi ska till Motala för dÀr Àr det fint vÀder. Eller snarare vi ska kolla in VÀtternrundan strÀckan lite. M ska ju masera rumpa i 30 mil om en knapp mÄnad.

Jag Àr inne i en period dÄ jag kallar alla idioter nÀr de Àr det. M Àr en idiot i just cykla lÄngt avseende. VÄr hyresvÀrd Àr en idiot som hÄller pÄ och larvar sig om vÄrt kontrakt, eller snarare hyresvÀrden Àr en idiot ett kluster av idioter, de har dessutom anlitat en arkitekt som Àr en jubelidiot. SjÀlv Àr jag nog lite av en idiot jag med för jag kunde inte somna igÄr för att det vÀrkte i kroppen efter gÄrdagens tur. Nicke Àr som vanligt en lycklig idiot, antagligen för att han inte fick nog med syre nÀr han sövdes för kastreringen. Ja sÄ gott om idioter finns det med andra ord Àven under klÀmdagar.

Vad som inte kĂ€nns idiotiskt Ă€r att vi ska fota. Det var sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ lĂ€nge sedan kamerorna fick jobba. Med lite tur dyker det med andra ord upp lite fina bilder hĂ€r senare eller i alla fall pĂ„ bildrutorbloggen. HĂ„ller verkligen tummarna att vi fĂ„r bra motiv och vĂ€der. Det börjar visst bli dags för liljekonvaljspaning ocksĂ„… TĂ€nk vad mycket man ska hinna.

Nu stĂ„r M i hallen och hoppar och tjatar om att han Ă€r klar och vill Ă„ka. Det mĂ„ste etyda att jag inte ska blogga mer…

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “KlĂ€mdag.”

 1. Det här sa Linda den 22 maj, 2009 klockan 17:36 1

  KlĂ€mdagar Ă€r trevliga.. Och speciellt nĂ€r man fĂ„r vara helledig i finvĂ€der. Jag har sprĂ€ttat runt i bikini hela dagen – sĂ„ skönt, men kanske grannarna inte tycker att utsikten Ă€r den bĂ€sta men det sturntar jag i.

  Ingen öppen spis.. men bus morfar, min pappa, har hÀmtat alla stockar i morse!

  Hur mÄnga stockar blev det?
 2. Det här sa C a m i l l a den 23 maj, 2009 klockan 11:39 2

  SpĂ€nnande att se om det droppar in lite foton hĂ€r. 🙂 Och hoppas verkligen att ni fick sol i Motala, men sĂ€ger M att det Ă€r sĂ„ – dĂ„ Ă€r det nog sĂ„.
  KRAM!

  M hade fel! Det blev inga bilder det regnade mest hela tiden.
  Men bilturen var fin i alla fall.
 3. Det här sa Linda den 23 maj, 2009 klockan 16:08 3

  Jag tror att det var nĂ€stan fĂ€rdiglastat pĂ„ bilden… eventuellt var det kvar en hög att lĂ€gga dit!

  Jag minns nÀmligen nÀr jag och exet tog ner trÀd. Det jobbiga var att ta hand om veden. För det var bara ett par trÀd och inget att sÀlja, vi hade ju öppen spis dessutom.