Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hej vad det gÄr

Skrivet av den 15 maj, 2009 i Den motvillige motionÀren

JorÄ min PT M drog ivÀg mig pÄ en rumpnötartur igen och det konstiga var att jag inte blev andfÄdd som jag brukar, trots att det gick fortare Àn vanligt. Kroppen orkade ocksÄ mycket mer, en högst mÀrklig kÀnsla att kunna jÀmnföra pÄ det viset. Det som lÀgger av först pÄ mig Àr lÄren men nu höll jag ett jÀmt tempo som passar mig hela tiden. Bara ett par gÄnger lurades jag att trampa pÄ lite fortare av att M la sig en halv cykellÀngd framför mig och fick mig att kÀnna mig instÀngd. Hur i hela friden klarar de av att ligga i klunga och cykla?

Det Àr kul att förvÄna sig sjÀlv ibland.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hej vad det gĂ„r”

 1. Det här sa Linda den 15 maj, 2009 klockan 22:42 1

  Du gör snabba framsteg med andra ord. Duktiga du!!!

  Förresten.. KlĂ„dda…Jag citerar Wikipedia: Tunnbröd (ej att förvĂ€xla med ljusugnsbröd) bakas pĂ„ vetemjöl, rĂ„gmjöl och ofta ocksĂ„ kornmjöl. Som jĂ€smedel anvĂ€nds jĂ€st och hjorthornssalt. Degen kavlas ut tunt och med en kruskavel blir ytan lagom ojĂ€mn. GrĂ€ddas med fördel i gammal bakugn, men det fungerar i vanlig ugn ocksĂ„.

  Det som inte framgÄr Àr att klÄddan Àr mjuk.. inte som hÄrt tunnbröd. KlÄdda grÀddas bara pÄ en sida!

  Snabba och snabba vet jag inte, men kÀnnbara.
  KlÄdda lÄter ju gott!
 2. Det här sa ina den 16 maj, 2009 klockan 23:03 2

  hej, Cia! va trevligt att höra ifrĂ„n dig! din design e som alltid annorlunda men för svĂ„r för min hjĂ€rna. jag Ă€r tacksam att mina barn kunde hjĂ€lpa mig lite med min. vad jag förstĂ„r du börjat cykla mycket. en av de sista gĂ„ngerna jag var hĂ€r skrev du att du skaffat dig en cykel och hade det lite trĂ„ngt i hissen om jag minns rĂ€tt 😆

  Tycke din design var vÀldigt fin.
  Men den gÄr in sÄ jag slipper bÀra cykeln 5 trappor!
 3. Det här sa Anne den 19 maj, 2009 klockan 9:23 3

  HÀrligt att kÀnna att man gör framsteg i trÀning.Jag tycker det ser livsfarligt ut nÀr de cyklar i klunga.
  Ser att du bytt design igen 🙂 Denna Ă€r verkligen jĂ€ttefin.En av mina favvisar.
  Kram pÄ dig

  Nja designbytet var mest för att sĂ„ mĂ„nga inte gillade den gamla. Jag ska fixa min första WP-design sĂ„ att den funkar med alla widgetar och annat krafs man har pĂ„ sidan idag 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?