Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dagens outfit

Skrivet av den 15 maj, 2009 i Den motvillige motionÀren

Fy fan vad nördigt med cykelklÀder. Man cyklar ju precis lika bra i vanlig trÀninsklÀder. Eller gör man verkligen det? Just idag kÀnner jag för att börja fylla min garderob med cykelmodets hetaste outfits. För varje gÄng jag köpt nÄgot sÄ stiger motivationen ytterligare och det gÄr lÀttare. För att det gÄr lÀttare kan ju inte bero pÄ att jag faktiskt varit ute och cyklat en del nu. NÀ sÄ klart hÀnger det pÄ prylarna, och vitt klÀr ju en överviktig cykeltönt. Varenda kramgo valk förtydligas, det kan ju ses som ytterligare motivation.  Min mulliga lekamen behöver tryckas in i lite tighta cykelklÀder det kan ses som cykelvÀrldens stödkorsetter.

Nu Àr frÄgan vart fÄr man tag pÄ dessa i storlek XL, och finns de tillgÀngliga i Sverige över huvudtaget? Ohh sa jag att ett cykelplagg ligger pÄ en 700-1500 kronor styck? Det betyder att det ni ser nedan Àven Àr mina nya arbetsklÀder. Skulle jag stÄ brud skulle jag antagligen fÄtt gifta mig i dem ocksÄ. NÄja mina arbetskamrater överlever nog. Grönt Àr skönt!
1211109318171615142119137654

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dagens outfit”

 1. Det här sa C a m i l l a den 15 maj, 2009 klockan 21:08 1

  Snyggt! SĂ„ klart du ska shoppa cykelklĂ€der. 🙂 SjĂ€lv började jag shoppa pĂ„ mig skidklĂ€der i vintras till min lĂ€ngdĂ„kningshysteri. Det blir ju mycket roligare att röra pĂ„ sig om man Ă€r snygg ocksĂ„.
  Trevlig helg! Hoppas du mÄr bÀttre!

  Problemet Àr inte att jag inte skulle köpa utan att de minsann inte gÄr att fÄ tag pÄ!
  CykelklÀder för tjejer Àr nog sÄ svÄrt. I en anvÀndbar storlek Ànnu svÄrare!
 2. Det här sa Linda den 15 maj, 2009 klockan 22:40 2

  Hmmm.. och du kallar mig hurtbulle för att jag letar ETT PAR löparbrallor!!!!!!

  Jamen jag har ju inte köpt nĂ„got bara tĂ€nkt…du har ju gjort slag i saken och dessutom anvĂ€nt dem.
  Jag Àr impad av alla som gillar att gÄ eller springa som motionsform, det Àr ju sÄ trist!