Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Om du inte är med mig är du emot mig!

Skrivet av den 27 mars, 2009 i Svammel

Inte ska man vinna för att man är ”underdog”. Man ska vinna för att man är bäst, därför åkte Magnus ut ur MIN final redan förra veckan. I veckans final i min värld är det Alling vs Bagge. Men då det inte ser ut så i TV4as final så är Bagge den självklara vinnaren tycker jag. Tyvärr tror jag svenska folket kommer att gå emot mig. Svenska folket är inte riktigt kloka med andra ord. Kan förstå att vi måste kontrolleras så hårt av lagar och regler, vi fattar helt enkelt inte vad som är bäst för oss när det gäller någonting. Allra minst borde vi ha rösträtt i Let´s dance … Eller jo JAG får så klart bestämma som den diktatorsaspirant jag är!

laila

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Om du inte är med mig är du emot mig!”

  1. Det här sa Linda den 27 mars, 2009 klockan 13:11 1

    Det återstår att se… duktiga är dom i alla fall.. jag skulle också vilja kunna dansa sådär!

    Nja jag vill helst ORKA dansa så där 😉
    Själv är jag annars smidig som ett kassaskåp så jag vågar inte ens drömma. Skulle jag vara med i let’s dance skulle jag bli totalt förnedrad 😉