Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Köksporr…

Skrivet av den 25 mars, 2009 i Köket

…vilket bra uttryck för det är precis vad det är. Mattias kallade spisen i dagens avsnitt av Roomservice för matporr, jag vill gå lite längre och kalla  hela köket för för snuskigt! Snuskigt läckert alltså. Vart galet kär i Melkers val av tapeter, ähhh helheten, allt. Jag är förälskad i ett kök. OK så jag gillade golvet före i alla fall, om det var i sten (Opraktiskt i ett kök för det blir halt och tappar man något går det garanterat sönder på sten, men snyggt och lätt att hålla rent).

roomservice_melkers_kok

Faktiskt är det sjukt bra när ett proffs i köket får designa form och funktion. Jodå det pirra allt till lite i mig långt innan det var klart. Fattar ni vilken katastrof det hade varit om Jon den galne inredaren fått bestämma? Nu blev resultatet fantastiskt. Melker du kan få pilla på mitt kök när du vill!

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Köksporr…”

 1. Det här sa Camilla den 26 mars, 2009 klockan 7:53 1

  Wow! Vad typiskt att jag INTE tittade på Roomservice den här veckan, jag brukar försöka titta på det. Det såg snyggt och färgglatt ut, men lite för mycket grejor för min smak – jag gillar mer då det är rent och fria ytor, men det såg otroligt hemtrevligt och läckert ut.
  Kram!

  jamen det går ju i repris! 🙂

  Bara stylat med en massa grejer. Går att ha mycket renare ytor. Och det känns som ett hemtrevligt proffskök.

 2. Det här sa Carina den 26 mars, 2009 klockan 7:59 2

  Haha Jon är ju bara för jäkla gräslig, över min döda kropp att han skulle få komma in hemma hos oss!!
  Såg inget på tv igår men jag ska kolla i datorn, ser ju läckert ut på
  dina bilder även om det är för mycket grejer och för mycket blankt
  för min smak!
  Men även om det inte direkt är min smak så kan jag ändå tycka att
  saker o ting är vackert att titta på!

  Ja det är värt att kolla in.
  Grejer går alltid att plocka bort, och just att det INTE är rostfritt utan mässing istället gjorde det bara väldigt mycket mer hemtrevligt.
 3. Det här sa mumari den 26 mars, 2009 klockan 10:31 3

  Halkade hit från en länk.
  Jag såg inte programmet, men när jag ser bilderna önskar jag att jag hade gjort det! Shit så snyggt kök!!

  Alltid trevligt när någon ny halkar” in.
  Jag skulle kunna bo i det köket! Ett riktigt lyckat Roomservice måste jag säga. Se reprisen!
 4. Det här sa Linda den 26 mars, 2009 klockan 11:42 4

  Nu såg jag inte roomservice, men att snyggt och funktionellt kök står högt på önskelistan. Vi har liiiitet kök.. det funkar, men, men.. Jag skulle vilja ha ett stooort kök, med köksö och hela baletten. jag som älskar att laga goda middagar skulle verkligen behöva nåt sånt! Måste bara vinna pengar först så jag kan byta lägenhet!

  You said it sister!
  Det här köket är antagligen större eller lika stort som min lägenhet 😉
 5. Det här sa Linda den 26 mars, 2009 klockan 16:10 5

  Det är inte jag. Och nu till våren shoppas det extra mycket… jag var dessutom precis och shoppade mig en ny dator… inte ens uppackad än. Som du har tjatat borde du sponsra mig! 😉

  Jomen jag sponsrar väl lite?
  Med blogg i alla fall!
 6. Det här sa Anne den 26 mars, 2009 klockan 19:41 6

  Jag såg inte det programmet.Vårat kök är så yttepytte litet så det vete sjutton om det går att fixa så läckert. Nej, han vet inte hur bra han har det. :mrgreen: Nu tänker jag länka till dig. Hoppas du godkänner det. Kram….

  Mitt är också aningens större än en kokvrå 😉
  Länka på, det tycker jag är en riktig komplimang! TACK!
 7. Det här sa Linda den 26 mars, 2009 klockan 20:11 7

  Ja, det har du rätt i!!! 🙂

  320 stor och 3 ”tung”… Det borde jag väl klara mig med???

  Lagom stor baby
  😉
 8. Det här sa Carina den 26 mars, 2009 klockan 20:20 8

  Tack o lov att den här förbannade skitdagen är över,
  skrutt från början till slut faktiskt!
  Inte nog med det, Stefan ringde och talade om att min
  beställningsparfym var slut på flygplatsen 🙁 *surar vidare*

  Puhhh du skulle ha en kisse att trösta dig med 😉
  Efter regn kommer sol! Så passa på och sura av dig, det gör jag vareannan dag 😉
 9. Det här sa soffie den 26 mars, 2009 klockan 20:31 9

  å jag kollade inte på det,
  men va mycket fint de fixar där,
  😉
  ha en go kväll

  Ja jag hoppas att alla som missade det kollar reprisen.
  Det är värt en timme av ens liv!