Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Note to self

Skrivet av den 26 februari, 2009 i EFIT

msw_notetoself

Ja om nÄgon annan kÀnner för att visa upp sin dag dÄ sÄ kan ni kika in pÄ hur det funkar hÀr
Jag och M lĂ€gger upp vĂ„ra bilder pĂ„ Bildrutor.se bara vi kommer ihĂ„g att fota dĂ„ 😉

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Note to self”

 1. Det här sa Linda den 26 februari, 2009 klockan 11:35 1

  TACK! Kan du inte smsa mig ocksĂ„ sĂ„ jag inte glömmer! Haha.. för det gör jag – garanterat.

  Jomenvisst skulle jag kunna det om jag bara hade ditt nummer… och sĂ„ ska jag ju komma ihĂ„g det pĂ„ lördag ocksĂ„.
 2. Det här sa Sofia den 26 februari, 2009 klockan 12:08 2

  Vilken söt lite lapp du har ”antecknat” pĂ„ 🙂
  Kollade in er fotoblogg och den var verkligen jĂ€ttefin! HjĂ€rtat av frost, is eller snö (vad det nu var) var otroligt fin! Har försökt att plĂ„ta Stockholm frĂ„n samma hĂ„ll som er, men den bilden blev inte alls lika bra 😯

  Ja jag tyckte allt den var lite rolig… Det finns hela block för allt man ska komma ihĂ„g. Men virituella lappar passar mig bĂ€ttre.

  Vi bÄda tackar och bockar. Bilderna pÄ Stockholm uppifrÄn söder Àr M bÀst pÄ. Fast jag Àr rÀtt nöjd med mina bilder ocksÄ. Vet att det var galet svÄrt, första gÄngen jag nattfotograferadde var det dessutom.

 3. Det här sa Charlotte den 26 februari, 2009 klockan 16:34 3

  Rolig grej! Jag trodde först det var nÄgon ny jobbig motionsform: E-fit. Kanske för att jag ska trÀffa en kompis efter jobbet som funderar pÄ att ta över en bailine-salong dÀr man fÀster elplattor pÄ kunderna och ger dem stötar. Jag ska föreslÄ henne det namnet. E-fit. Eller El-Fit?
  Lycka till med ert knĂ€ppande pĂ„ lördag – ska bli kul att se resultatet.

  El-fit … LĂ„ter lĂ€skigt… Fast jag fick ju det nĂ€r jag gick i sjukterrapi för en galet ond rygg för en massa Ă„r sedan. Jag var visst lite galen som alltid drog upp den pĂ„ max… och jag Ă€r absolut ingen sjĂ€lvplĂ„gare.
 4. Det här sa Camilla den 26 februari, 2009 klockan 18:17 4

  Snygg lapp! 🙂
  Ja, men vad bra! Jag tĂ€nkte faktiskt hĂ€rom dagen pĂ„ att det var lĂ€nge sedan jag gjorde nĂ„gon EFIT och skulle kolla upp nĂ€r nĂ€sta EFIT-dag var, men nu hade jag lyckats glömma det – innan jag sĂ„g det hos dig.
  Lördag alltsĂ„ – dags att ladda kameran. 🙂
  Kram!

  Japp dags att ladda kameran…
  Fast det gjorde vi förra helgen, sÄ den Àr redo