Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Sugen i flera dagar

Skrivet av den 19 februari, 2009 i Svammel

Kvinnor som umgÄs mycket med varandra brukar med tiden bli intrimmade sÄ att tjurigaveckan sammanfaller. Jag vet inte om det Àr för att vi tillsammans kan göra mÀns liv Ànnu mer besvÀrligt Àn vi skulle klara pÄ egen hand, eller om det har med nÄgon urÄldrig intrimning frÄn den tid vi var nomader och behövde kunna förflytta oss samtidigt som liksom skapade denna lilla finess. Hur som helst funderar jag pÄ om det nu överförts till att fungera digitalt.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Sugen i flera dagar”

 1. Det här sa Petra den 19 februari, 2009 klockan 20:34 1

  Haha, fantastiskt rolig teori. Vi fĂ„r vĂ€l se om det hĂ„ller i sig 😉

  Klart den gör 😉
  SNart PMSar hela blogosvÀrens kvinnor samtidigt!
 2. Det här sa Linda den 19 februari, 2009 klockan 20:49 2

  Gud sĂ„ skönt att slippa den dĂ€r ”tjuriga veckan”. Blev av med den nĂ€r jag satte in hormonspiralen för 1Âœ Ă„r sen…

  Visst kan man klippa ut pengar.. men det vore ju lite roligare med riktiga. Bus har pritapengar, men det Ă€r nog inte nog mĂ„nga.. sĂ„ vi köper nĂ„n pĂ„se till… verkade som att svĂ€rmor hade nĂ„gra ”skatter” pĂ„ lager ocksĂ„ sĂ„ det löser sig!

  Nu har maken vaknat och fĂ„tt i sig middag samt tagit sig in i duschen. SKa vĂ€l hĂ€cka framför TVn lite – barnfria som vi Ă€r! Roligar Ă€n sĂ„ blir det nog inte. haha… Och sĂ„ behöver vi ju inte stĂ€lla nĂ„n vĂ€ckarklocka eftersom vi ska vara hemma imorgon med. Jag skulle nog egentligen orka jobba, men jag tordes inte sĂ€ga att jag kommer eftersom det blev bakslag efter middagen igĂ„r… fĂ„r vĂ€l se hur det blir idag. Dock tog jag bara Te och macka till middag idag! Haha…

  Roligare och roligare… Kan vĂ€l vara skönt ibland att inte kĂ€nna att man mĂ„ste göra nĂ„got speciellt vid sĂ„na hĂ€r tillfĂ€llen!?
 3. Det här sa Carina den 20 februari, 2009 klockan 11:20 3

  Jag lövar att berÀtta nÀr jag har min rövecka nÀsta gÄng,
  fast jag e sÄ gammal nu sÄ jag hoppas slippa skiten!

  En av mina gaykompisar e ungefÀr lika sportintresserad som
  du, pratat vi hockey vrĂ„lar han EEElfsborg!!! (som e fotboll) 🙄

  Hahah…
  Smart kille! Synd att han Àr gay.
 4. Det här sa Linda den 20 februari, 2009 klockan 13:39 4

  Haha.. jag kan inte leva utan smink. Har ju visat min sminkvĂ€ska som Ă€r gigantisk pĂ„ bloggen tidigare… FAst onekligen vore det ju enkelt att sticka ivĂ€g pĂ„ morgon utan att göra det.

  Mmm faktiskt Àr det rÀtt skönt.
  🙂 fast man kĂ€nner sig mycket finare med.
 5. Det här sa soffie den 21 februari, 2009 klockan 18:58 5

  hoppas din mammas ben Àr bÀttre usch vad lÀskigt,
  ha en bra kvÀll

  Denet lÀker vÀl lÄngsamt men sÀkert men det finns andra komplikationer jag inte tÀnker gÄ in pÄ som oroar mig.