Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Så trist att vara medel…

Skrivet av den 17 februari, 2009 i Svammel

OK här kommer ett egentligen helt menlöst inlägg… Heheh för visst är såna här onlinetest rätt fåniga? Vem är det som sitter och svarar? Jo jag… Lite pinsamt faktiskt. Hur som helst så smackar jag in det. Vaddå? Jag har ju i alla fall gjort det!

Men medel tycks jag vara. Det här borde vara något både för Camilla och Carina att testa de är ju bokgalningar.

Själv läser jag bara på sommaren under semestern. Jag vågar liksom inte påbörja böcker för jag kan inte sluta läsa.

Bara EN sida till och så är klockan 3 och hela följande dag är helt bortkastad. nej jag får helt enkelt nöja mig med filmen istället 😉 Hur patetiskt är inte det? Jag menar man missar ju 50%… Är det därför jag bara är 53% boknerd?

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Så trist att vara medel…”

 1. Det här sa C a m i l l a den 17 februari, 2009 klockan 21:19 1

  Jag har faktiskt gjort det här testet för ett år sedan och minns jag inte fel blev jag 47% boknörd, även om jag ser mig själv som en 75:a ungefär.

  Jag förtjänar inte mina 53% om jag får säga det själv. Eller svarade jag rätt på fler bokfrågor än jag trodde? Å andra sidan läste jag ibland en bok om dagen när jag var yngre. Det vart skit dyrt för jag köpte böckerna. Visserligen oftast på antikvariat men i alla fall. Nu orkar jag inte med sån sträckläsning men kan inte låta bli när jag börjar så jag läser inte mer än kanske 10 böcker om året MAX nu för tiden då är en 5-6 på semestern.
 2. Det här sa C a m i l l a den 17 februari, 2009 klockan 21:24 2

  Jag gjorde det igen och blev 52% – så du vann, såklart… 👿

  Aj då är det en nerdtävling 😉
  Tänk bara att du är en procent mindre nerdig…eller 1% coolare skulle man kunna säga.