Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SĂ„ trist att vara medel…

Skrivet av den 17 februari, 2009 i Svammel

OK hĂ€r kommer ett egentligen helt menlöst inlĂ€gg… Heheh för visst Ă€r sĂ„na hĂ€r onlinetest rĂ€tt fĂ„niga? Vem Ă€r det som sitter och svarar? Jo jag… Lite pinsamt faktiskt. Hur som helst sĂ„ smackar jag in det. VaddĂ„? Jag har ju i alla fall gjort det!

Men medel tycks jag vara. Det hÀr borde vara nÄgot bÄde för Camilla och Carina att testa de Àr ju bokgalningar.

SjÀlv lÀser jag bara pÄ sommaren under semestern. Jag vÄgar liksom inte pÄbörja böcker för jag kan inte sluta lÀsa.

Bara EN sida till och sĂ„ Ă€r klockan 3 och hela följande dag Ă€r helt bortkastad. nej jag fĂ„r helt enkelt nöja mig med filmen istĂ€llet 😉 Hur patetiskt Ă€r inte det? Jag menar man missar ju 50%… Är det dĂ€rför jag bara Ă€r 53% boknerd?

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SĂ„ trist att vara medel…”

 1. Det här sa C a m i l l a den 17 februari, 2009 klockan 21:19 1

  Jag har faktiskt gjort det hÀr testet för ett Är sedan och minns jag inte fel blev jag 47% boknörd, Àven om jag ser mig sjÀlv som en 75:a ungefÀr.

  Jag förtjĂ€nar inte mina 53% om jag fĂ„r sĂ€ga det sjĂ€lv. Eller svarade jag rĂ€tt pĂ„ fler bokfrĂ„gor Ă€n jag trodde? Å andra sidan lĂ€ste jag ibland en bok om dagen nĂ€r jag var yngre. Det vart skit dyrt för jag köpte böckerna. Visserligen oftast pĂ„ antikvariat men i alla fall. Nu orkar jag inte med sĂ„n strĂ€cklĂ€sning men kan inte lĂ„ta bli nĂ€r jag börjar sĂ„ jag lĂ€ser inte mer Ă€n kanske 10 böcker om Ă„ret MAX nu för tiden dĂ„ Ă€r en 5-6 pĂ„ semestern.
 2. Det här sa C a m i l l a den 17 februari, 2009 klockan 21:24 2

  Jag gjorde det igen och blev 52% – sĂ„ du vann, sĂ„klart… 👿

  Aj dĂ„ Ă€r det en nerdtĂ€vling 😉
  TĂ€nk bara att du Ă€r en procent mindre nerdig…eller 1% coolare skulle man kunna sĂ€ga.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?