Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

BilhÄngel

Skrivet av den 17 februari, 2009 i Svammel

Jag Ă€r bara sĂ„ jĂ€kla poppis. ALLA vill bli kompisar med mig i Paradise City. Jag frĂ„gade M om han fick mĂ„nga kompisförfrĂ„gningar men det fick han inte. Efter en snabbfundering…typ ingen tid alls kan jag snabbt konstarera.

Det Àr M som kör sÄ jag ser ut att vara ett jÀvla bilspelsproffs.
Mitt online namn Àr MissWW och sÄ vitt jag kan se Àr det inte en enda brud förutom MissWW som kör online

Sammanfattning Det tror sÀkert att det sitter ett 19 Ärigt bombnedslag som spelar bilspel som om hon var en biltjuv.

Det Ă€r inte bara possitivt att vara Ă€lskad. Redan i lĂ„gstadiet visar killar att de gillar en tjej genom att buffa och knuffa lite omilt, liksom för att fĂ„ uppmĂ€rksamhet. SĂ„ Ă€r det i Paradice City ocksĂ„… man fĂ„r sig en kyss rĂ€tt ofta, tĂ€nk om de visste att det Ă€r M som sitter hĂ€r och spelar.

Ingen har tyckt till än