Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Snart ny fotoblogg

Skrivet av den 26 januari, 2009 i Webbdesign

Ja så var det dags igen för min kreativa sida att komma fram. Jag och M ska dela en fotoblogg är det tänkt. Vi tycker båda väldigt mycket om att fota men ger oss inte alltid tid till det, vilket vi båda tycker är trist. Nu tänkte vi sätta lite extra press på oss genom att dedicera en helt egen blogg till våra bilder, både gamla och framtida.

Jodå visst kommer jag att fortsätta med bilder här också, men fokus ligger ju mer på mina tankar om vardagen och bilden illustrerar bara. Medan på fotobloggen ligger fokus på själva bilden och fotograferande. Säger till när den ligger uppe och faktiskt har lite innehåll 😉

fotoblogg

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Snart ny fotoblogg”

 1. Det här sa Charlotte den 27 januari, 2009 klockan 13:38 1

  Vad kul – ska bli spännande att kika in där när det blir dags! 🙂

 2. Det här sa C a m i l l a den 27 januari, 2009 klockan 14:33 2

  Kan du inte skicka över lite av din kreativitet till mig? Fotobloggen låter spännande. 🙂
  Kram!

 3. Det här sa Linda den 27 januari, 2009 klockan 16:04 3

  Näe vad kul… ser jag fram emot – mycket!

 4. Det här sa Cissi den 27 januari, 2009 klockan 19:05 4

  Kul men nya grejjer!
  Tänkte fråga dig en sak och jag hoppas du kan svara.
  Har du någon erfarenhet av webbhotell som har sk. hemsideprogram?
  Så att användaren slipper kunna göra hemsidan själv, bara kunna välja färger och olika utseenden.
  Det finns ju några stycken på marknaden, och jag är ute efter något bra. 🙂

  Nej tyvärr har jag inte det. Fast om du väljer ett webbhotell med wordpress installerat så finns det ju färdiga mallsidor ”templates” i massor. Jag bygger ju alltid mina sidor själv med hjälp av kod.
 5. Det här sa Cissi den 27 januari, 2009 klockan 19:53 5

  OK, Tack!

  De nada!
  Som de säger i Spanien.
 6. Det här sa Cissi den 28 januari, 2009 klockan 9:19 6

  Nej, egen domän har jag redan.
  Jag gör lite webbjobb på fritiden och nu ska jag göra ett för en nystartad mindre firma som vill sköta sina uppdateringar själv på ett enkelt sätt.
  Har kollat runt lite på olika webbhotell och det finns ju en del som har hemsideprogram. En del kan man testa innan man skapar konton men inte hos alla. Därför hör jag mig för lite om någon har erfarenhet. 🙂

  jag har använt just WP för att bygga sidor på beställning. Det är lätt att uppdatera och hålla sidan aktuell.
  Förr var det bara bloggverktyg, nu börjar det bli ruggit stort och dessutom bra.
 7. Det här sa Linda den 28 januari, 2009 klockan 18:50 7

  Prata läroplan på engelska var nog rena barnleken jämfört med vad du sysslade med igårkväll… haha…

  Ikväll hänger vi upp min elgitarr.. den har legat på golvet fram tills nu… (hoppas kroken sitter kvar på väggen bara – maken skruvar för fullt just nu!)

  Tror du valde helt rätt julklapp!

  Njoanja jo lite knepigt var det att få till det med flashen, men nu funkar det 😉