Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Snart ny fotoblogg

Skrivet av den 26 januari, 2009 i Webbdesign

Ja sÄ var det dags igen för min kreativa sida att komma fram. Jag och M ska dela en fotoblogg Àr det tÀnkt. Vi tycker bÄda vÀldigt mycket om att fota men ger oss inte alltid tid till det, vilket vi bÄda tycker Àr trist. Nu tÀnkte vi sÀtta lite extra press pÄ oss genom att dedicera en helt egen blogg till vÄra bilder, bÄde gamla och framtida.

JodĂ„ visst kommer jag att fortsĂ€tta med bilder hĂ€r ocksĂ„, men fokus ligger ju mer pĂ„ mina tankar om vardagen och bilden illustrerar bara. Medan pĂ„ fotobloggen ligger fokus pĂ„ sjĂ€lva bilden och fotograferande. SĂ€ger till nĂ€r den ligger uppe och faktiskt har lite innehĂ„ll 😉

fotoblogg

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Snart ny fotoblogg”

 1. Det här sa Charlotte den 27 januari, 2009 klockan 13:38 1

  Vad kul – ska bli spĂ€nnande att kika in dĂ€r nĂ€r det blir dags! 🙂

 2. Det här sa C a m i l l a den 27 januari, 2009 klockan 14:33 2

  Kan du inte skicka över lite av din kreativitet till mig? Fotobloggen lĂ„ter spĂ€nnande. 🙂
  Kram!

 3. Det här sa Linda den 27 januari, 2009 klockan 16:04 3

  NĂ€e vad kul… ser jag fram emot – mycket!

 4. Det här sa Cissi den 27 januari, 2009 klockan 19:05 4

  Kul men nya grejjer!
  TÀnkte frÄga dig en sak och jag hoppas du kan svara.
  Har du nÄgon erfarenhet av webbhotell som har sk. hemsideprogram?
  SÄ att anvÀndaren slipper kunna göra hemsidan sjÀlv, bara kunna vÀlja fÀrger och olika utseenden.
  Det finns ju nĂ„gra stycken pĂ„ marknaden, och jag Ă€r ute efter nĂ„got bra. 🙂

  Nej tyvĂ€rr har jag inte det. Fast om du vĂ€ljer ett webbhotell med wordpress installerat sĂ„ finns det ju fĂ€rdiga mallsidor ”templates” i massor. Jag bygger ju alltid mina sidor sjĂ€lv med hjĂ€lp av kod.
 5. Det här sa Cissi den 27 januari, 2009 klockan 19:53 5

  OK, Tack!

  De nada!
  Som de sÀger i Spanien.
 6. Det här sa Cissi den 28 januari, 2009 klockan 9:19 6

  Nej, egen domÀn har jag redan.
  Jag gör lite webbjobb pÄ fritiden och nu ska jag göra ett för en nystartad mindre firma som vill sköta sina uppdateringar sjÀlv pÄ ett enkelt sÀtt.
  Har kollat runt lite pĂ„ olika webbhotell och det finns ju en del som har hemsideprogram. En del kan man testa innan man skapar konton men inte hos alla. DĂ€rför hör jag mig för lite om nĂ„gon har erfarenhet. 🙂

  jag har anvÀnt just WP för att bygga sidor pÄ bestÀllning. Det Àr lÀtt att uppdatera och hÄlla sidan aktuell.
  Förr var det bara bloggverktyg, nu börjar det bli ruggit stort och dessutom bra.
 7. Det här sa Linda den 28 januari, 2009 klockan 18:50 7

  Prata lĂ€roplan pĂ„ engelska var nog rena barnleken jĂ€mfört med vad du sysslade med igĂ„rkvĂ€ll… haha…

  IkvĂ€ll hĂ€nger vi upp min elgitarr.. den har legat pĂ„ golvet fram tills nu… (hoppas kroken sitter kvar pĂ„ vĂ€ggen bara – maken skruvar för fullt just nu!)

  Tror du valde helt rÀtt julklapp!

  Njoanja jo lite knepigt var det att fĂ„ till det med flashen, men nu funkar det 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?