Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Bubbeldags

Skrivet av den 4 januari, 2009 i Badgalen

Bubbelbath

Klockan känns helt plötsligt som mitt i natten fast den bara är tio. Mina dygn har inget med verkligheten att göra längre. M och jag har tagit oss ett par groggar… Ja M har nog tömt en vinare också 🙂 . Nu ska det bubbelbadas.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bubbeldags”

 1. Det här sa Linda den 4 januari, 2009 klockan 23:38 1

  Blä! Jag vill också dricka vin och bubbelbada. Inte förbereda en cykeltur i -18 imorgonbitti klockan 6 (maken ska ha bilen så jag är så illa tvungen att cykla!)
  Ha det så skönt!

  -18 låter förfärligt… riktigt ruggigt faktiskt.
  Lite bubbel kan ju dyka upp också… För den gick ju inte åt på nyår 😉
 2. Det här sa Linda den 4 januari, 2009 klockan 23:50 2

  Ja kalixlöjrom är farligt gott.. och dyrt. Ändå betalar vi väl bara en bråkdel av vad det kostar neröver. Vi brukar köpa ett kilo för 575 kronor eller nåt sånt… Under 600 i alla fall. Dock fick vi inte tag på nån iår. så vi åt fjolårets på nyår. Vi har kvar en burk! Ska jag spara den till du kommer och hälsar på???? 😉 😉 😛

  Ett kilo… snacka om att få mumsa!!!
  OK Vi kan komma halv nio i morgon kväll och åker hem på tisdag…för ni är väl lediga på tisdag?
  SAS flyger väl då…!? 😉
 3. Det här sa Carina den 5 januari, 2009 klockan 8:43 3

  Härligt, låter som ni hittat varandra igen 🙂

  Ja nu är vi inte arga och ledsna på varandra i alla fall.
  😀
 4. Det här sa Camilla den 5 januari, 2009 klockan 17:17 4

  Är glad för din och M:s skull!
  Kram!

  Jo skönt att vi inte är arga på varandra…
  Det hade nog blivit lite för mycket för mig.