Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Hopplös juldesign

Skrivet av den 8 december, 2008 i Webbdesign

Ja jag har ju berĂ€ttat hur jag svurit över den tĂ€nkta juldesignen. DĂ„ jag stĂ€mde upp i sĂ„ng frĂ„n skivan varning för barn. I Firefox blir det precis som jag tĂ€nkt mig men IE vill fanimej inte. Jag blir sĂ„ förbannad. Fast förbannad vĂ„gar jag inte bli mer idag, för dĂ„ skrĂ€mmer jag nog bort varenda lĂ€sare jag har. Hade ju redan en urladdning i föregĂ„ende inlĂ€gg 😉

Jag Àr galet nöjd med hur det Àr tÀnkt att bli om kolumner och annat bara kunde hoppa dit jag sÀger att de ska ta vÀgen och inte hoppa runt helt vilt efter egen vilja! Skitans skitans skitans. Jag mÄste nog bita i det sura Àpplet en gÄng till och börja om. Problemet Àr att det nog inte blir klart till jul i den hÀr farten sÄ jag tÀnkte att jag bjuder pÄ designen sÄ hÀr i alla fall. Klicka pÄ bilden och förestÀll dig hur fin min blogg skulle vara i denna vinterskrud!

13 har sagt sitt

13 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hopplös juldesign”

 1. Det här sa Linda den 8 december, 2008 klockan 23:21 1

  Ja det var verkligen lĂ€cker.. frĂ€sch… och sĂ„ lĂ„Ă„Ă„ngt ifrĂ„n min sida det gĂ„r att komma…haha…

  Ja det Àr M som tagit bilden i Enköping.
  Jo lite olika stil Ă€r det allt, men vi Ă€r ju olika personer ocksĂ„ 😉
 2. Det här sa Anette den 9 december, 2008 klockan 9:18 2

  den e snygg, tĂ€nkte hur gör man nĂ„n liknande design? har svĂ„rt för det dĂ€r med design, skulle va coolt Àöndra design pĂ„ bloggen nu till jul, mvh anette 🙂

  Tror det finns nÄgon suportblogg för hur man Àndrar sin design pÄ blogg.se
  SjÀlv anvÀnder jag wordpress pÄ egen server sÄ jag har full frihet.
 3. Det här sa Ulrika den 9 december, 2008 klockan 13:02 3

  Åh vad fint. SjĂ€lv Ă€r jag glad att jag inte Ă€ger CSS rĂ€tigheterna för dĂ„ hade jag julpyntat ihjĂ€l mig. Nöjde mig med lite tomteluvor och snöflingor i Ă„r men din design ser onekligen mer intressant ut 🙂

  Hoppas du fÄr klart den innan jul sÄ att man kan njuta av den!

  Jag har inte köpt nÄgra CSS rÀttigheter, har egen server dÄ Àr WordPress gratis att installera fast servern kostar ju sÄ klart. Fast den mÄste jag ha av andra orsaker sÄ det spelar liksom ingen roll.

  Ja hoppas ocksÄ pÄ det. Idag fick jag gÄ hem frÄn jobbet och har sedan legat nerbÀddad i sÀngen i det nÀrmaste utslagen.

 4. Det här sa Camilla den 9 december, 2008 klockan 19:39 4

  Oj, vad snyggt! Jag fattar inte hur du orkar pyssla och pilla med HTML-koder och sĂ„nt, sjĂ€lv har jag alldeles för dĂ„ligt tĂ„lamod (i kombination med obefintliga kunskaper)… Men snyggt blir det och jag Ă€r helt sĂ€ker pĂ„ att du fĂ„r till det snart.
  Kram!

  Normalt sÀtt har jag inte sÄ hÀr besvÀrliga problem med att koda upp sidan. SÄ jag brukar inte behöva sÄ mycket tÄlamod. Kunskaperna finns ju Àven om nÄgot Àr fel och jag inte har klurat ut vad Morrrr.

  Idag har jag varit hemma sedan lunch totalt nersnorad och helt slut, sÄ nja jag har inte ens orkat tÀnka pÄ bloggen.

 5. Det här sa Ulrika den 9 december, 2008 klockan 20:15 5

  Det visst jag inte. Inte för att jag har nÄgon server men ÀndÄ.
  Krya pĂ„ dig dĂ„! Hoppas det Ă€r nĂ„got kortvarigt. Ett glas vin hjĂ€lper mot det mesta 😉

  Tja för en 50 kronor i mÄnaden har du bÄde eget domÀnnamn (.com) och serverplats. SÄ man behöverju inte direkt ruinera sig. Vet inte vad WP tar för CSS-rÀttigheterna om man anvÀnder dem men det kan ju inte vara dyrare Àn sÄ.

  Ja jag hoppas det Àr över pÄ nÄgra dagar för jag mÄr vekligen skit!

 6. Det här sa Carina den 9 december, 2008 klockan 20:26 6

  Åh nej sĂ„ det Ă€r din tur nu, surt att bli sjuk nu i juletider
  nÀr man ju oftast har liiite annat att tÀnka pÄ och stÄ i,
  krya pÄ dig Cia!

  Vackert Àr det sÄ se till att fÄ upp den nu dÄ *retas*
  Precis som om du inte Àr tillrÀckligt irriterad redan!

  Kram Carina

  Ja det verkar som om halva kontoret Äkt pÄ det. Min VD ringde och tiggde om att jag skulle komma in men jag Àr ruggigt slut. SÄ det blir inget designpill heller. Orkar knappt klottra hÀr.

  Jag fĂ„r vĂ€l göra klar designen i alla fall och köra den utan julgran efter jul 😉

 7. Det här sa Linda den 9 december, 2008 klockan 20:49 7

  JasÄ Àr du krasslig.. trÄÄÄÄk. hoppas du gör bort din sjuka innan jul.
  .

  Ja om jag hade varit febrigare hade jag gissat influensa. Å andra sidan lĂ„g jag med frossa under duntĂ€cket tidigare idag. Hoppas ocksĂ„ pĂ„ att vara klar med sjukeriet innan jul.
 8. Det här sa Carina den 13 december, 2008 klockan 23:03 8

  JodÄ vi har en reserv ocksÄ men den Àr orustad och bara
  20000:- billigare Àn den vi lagt bud pÄ sÄ denna kÀnns
  MYCKET mer rĂ€tt, bĂ€ttre lĂ€ge pĂ„ söder Ă€r det ocksĂ„ pĂ„ ”vĂ„r”.
  Blir klart i början pÄ veckan sa MÀklarmartin igÄr em i telefonen,
  jÀklar sÄ pirrigt det kÀnns vill jag lova!

  Blir ju svĂ„rt att sĂ€ga vilken som Ă€r billigast i slutĂ€nden. Det kan ju dra ivĂ€g mer i budgivningen pĂ„ ”er”.
  FörstÄr att det kÀnns pirrigt.
 9. Det här sa C a m i l l a den 14 december, 2008 klockan 21:39 9

  HallĂ„ i stugan. Är du nerbĂ€ddad eller? Saknar dig!
  Kram!

  Kraxig som fÄ men Àr i alla fall pÄ jobbet. KÀnner mig inte alls lika hÀngig som förra veckan Àven om rösten inte Àr helt med. Ett tryck över bröstet sitter kvar men jag ska nog överleva det hÀr ocksÄ.
 10. Det här sa Linda den 14 december, 2008 klockan 22:44 10

  Haha… nej just Energizer bunny har ingen kallat mig… men den överaktiva Linda har varit hur lat som helst under helgen. Det enda vi gjort Ă€r promenerat, Ă€tit gott (och för mycket) samt skottat snö… i massor.. men det gjorde vi mest för att det var ”kul”. Traktorn tog hand om det vĂ€rsta, men det vrĂ€kte ju ned sĂ„ vi kunde skotta i all evighet om vi ville…

  Ang. lucian.. hade inte en tanke pĂ„ att det skulle varit ”jag”, men tydligen hade Ă€ven maken tyckt att det var mig sjĂ€lv jag ritat.. haha… Fast fel ögonfĂ€rg dĂ„!Bilden gjorde jag förövrigt för att kopiera upp sĂ„ barnen pĂ„ jobbet kan fĂ€rglĂ€gga en lucia i vĂ€ntan pĂ„ sitt luciatĂ„g i morgon… men sen tog jag hem den och fĂ€rglade min egen!

  Hoppas du Ă€r frisk nu! Inte kul att vara sjuk – speciellt inte nĂ€r det ska fixas saker inför jul!

  Ha ha dÄ har du fÄtt ett nytt fint smeknamn av mig.
  Jag har varit nerbÀddad en hel vecka, men sitter pÄ jobbet just nu. Vi Àr i alla fall tvÄ hÀr som lÄter som tonÄrspojkar i mÄlbrottet nÀr vi pratar.
 11. Det här sa Carina den 15 december, 2008 klockan 17:56 11

  NÀr jag kom hem frÄn jobbet idag sÄ blev jag allt lite brydd för i öppningen till vardagsrummet stÄr Axel och kurrar sÄ belÄtet!!??
  Antingen smet han in i morse eller ocksÄ nu nÀr jag kom hem,
  vet faktiskt inte men inget kiss eller bajs nÄgonstanns vad jag
  kan se, har han varit hÀr sen imorse borde han vÀl ha gjort
  nÄgot i alla fall?
  FrĂ„gar dig som vet dĂ„ jag sjĂ€lv inte kan ett pilleskit om missar 🙂

  Som jag skrev i din blogg sÄ lÄg han sÀkert och sov hela dagen tills du kom hem.
  .
 12. Det här sa soffie den 15 december, 2008 klockan 21:28 12

  hej hopp!
  den Àr snygg hoppas du fÄr ordning pÄt sÄ det blir som du vill,
  fast jag tycker du har snyggt som du har det.

  Orkar inte bry mig om bloggen just nu.
  Har knappt ork med mig sjÀlv, snorandes och hostandes.
 13. Det här sa Carina den 15 december, 2008 klockan 21:34 13

  I natt har han inte varit inne och det vet vi med bestÀmdhet,
  han satt nÀmligen vid bilen nÀr Stefan kom ut imorse.
  Stefan ringde mig pÄ jobbet och undrade om jag haft Axel inne
  pĂ„ morgonen men jag svarade nÀÀÀ de har jag inte, ack sĂ„ fel jag hade 🙂

  Som sagt Axel har bestÀmt vilka som Àr hans familj.
  Sen fÄr det vara hur synd om barnen som helst.