Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Lämplig julklös

Skrivet av den 5 december, 2008 i Kattifnattarna,Svammel

Nu har jag hittat ett klösträd till kissarna. De har varit ett flertal som har visats upp här på sidan men som det inte blivit någonting av då de alla varit från USA och inte vill sälja till Sverige. Nu har jag hittat en svensk sida med ett träd som jag kan tänka mig trots att de flätade delarna nog kommer dra åt sig en del kissehår. Med tanke på klösträdets namn fattar man att korgarna är flätade av bananblad. Snyggare än det där fula plyshluddet de envisas med att ha på alla andra kattklösar så det funkar för mig, jo botten är luddad men man kan inte få allt. Oroar mig bara för den som hänger på sidan. Jag har ju Nicke med tjockrumpan och vi har fått förstärka det träd vi har i dag med plåtbläck, fast det var nog för att det är väldigt smala delar då det är ett hål mitt i den hyllan.

Nå vad tror ni blir kissarna nöjda om jultomten kommer med en sån julklapp?

6 har sagt sitt

Tags: , ,

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Lämplig julklös”

 1. Det här sa Linda den 5 december, 2008 klockan 0:34 1

  Dom får ju sitt eget palats ju… coolt. Och precis som du säger – så mycket snyggare än dom i plysch.
  .

  Ja de har ungefär ett likadant idag. Fast det är inte lika snyggt och är klätt i plysh. Nicke har dock mördat heltäckningsmattorna som täcker en del av pelarna så det trädet har sett sina bättre dagar.
 2. Det här sa Camilla den 5 december, 2008 klockan 10:53 2

  Mmm, grymt snyggt! Ska du köpa det alltså?
  .

  Ja det lutar helt klart åt att de ska få det trädet.
  Tror de skulle gilla det i alla fall.
 3. Det här sa Charlotte den 5 december, 2008 klockan 15:55 3

  Jag tror de kommer att ha väldigt julkul i det där trädet. Ser katten så roligt ut, i alla fall om man är katt.
  .

  Mmmm det var nog roligt för dem som kollade webcamen när vi skaffat kissarna. Jag fick nämligen lära dem att använda klösträdet genom ”show and tell” Så där stog jag och klöste… men det funkade och inga möbler har blivit förstörda.
 4. Det här sa Carina den 6 december, 2008 klockan 10:41 4

  Även vi då som egentligen är kattlösa skulle behöva ett
  sånt ehhh…träd, heter det så tro.
  Lille Axel som numera verkar tro att han bor härhar inte fattat
  att denhär konstiga familjen inte vill att han klöser på mattor
  och möbler OCH på Carina som numera har rivmärken på armarna!
  Men gooo e han lille Axelpojken 🙂

  Hua… Mina har bara rivit mig när de blivit badade.
  Mmm det gäller att lära dem när de är små tror jag. För sen har jag aldrig behövt bry mig.
 5. Det här sa MySecretWindow.se » Förjulat igen den 16 december, 2008 klockan 13:53 5

  […] fick sitt kisseträd till slut. Det kom när jag låg hemma totaldäckad förra veckan. Jag orkade inte ens skruva ihop […]

 6. Det här sa Herta den 17 december, 2008 klockan 23:08 6

  🙂
  Verkar att vara en fullständigt nödvändigt produkt i ett välsorterat hem.
  Hälsningar
  från Herta
  f.d. kattägare och fullständigt kattgalen

  Jag lovar att det var ett måste!
  Kissarna har bättre möbler än jag 😉