Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Shaky

Skrivet av den 25 november, 2008 i Svammel

Mitt ena knark ser ut att vara slut, jag undrar vilka langare det Àr som sitter och hÄller pÄ Petra? Och Àr det bara för att skapa efterfrÄgan? Sneaky bastards! Men det Àr klart det finns ju annat missbruk ocksÄ. Kaffe brukar vara ett.

Kaffeberoendet har jag inte fallit för pÄ jobbet, dÄ vÄr kaffeautomat inte direkt Àr nÄgon man köar vid. Men nu ska det Àntligen bli drickbart efter sÄ dÀr en 3Är fastnaglade i nÄgot ruttet leasingavtal med Cafebar.

HÀdanefter ska det bryggas pÄ nymalda bönor och skummas med hjÀlp av fÀrsk mjölk. En helautomatisk espressomaskin ska kunna frambringa lyxigt Kaffe, Espresso,Cappuccino, Cafe Latte, Latte Macchiato, Macchiato och varm mjölk. Kan behövas, jag behöver nÄgon form av fix dÄ och dÄ.

Impressa X9 lÄter för övrigt som en superdator med extra turboprocessorer skapad för gamers men sÄ var det tydligen inte.

Med andra ord tur att jag inte skriver för hand, dÄ skulle mitt bloggande eventuellt bli olÀsligt framöver.

Ingen har tyckt till än