Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

HĂ€ndig men lat?

Skrivet av den 17 november, 2008 i Inredning

Det Àr inte direkt nÄgon hemlighet för den som kÀnner mig att inredning och trivsamma hem gör mig pÄ gott humör, dÀrför valde jag till exempel att bojkotta förra veckans Simon & Tomas för nÄgon mÄtta pÄ bad taste mÄste det vara. Trailern hade redan fÄtt mig att ulka som Nicke innan han fÄr upp en hÄrboll. Hur kom jag dÄ att tÀnka pÄ saker som fÄr mig att mÄ illa? Jo Charlotte frÄgade om vi var hÀndiga eller har tummen mitt i handen.

Jag gillar verkligen inredningsprogram men tittar Ă€ven efter idĂ©er i scenografi. Lejlas fest kĂ€nns inspirerade om Ă€n rĂ€tt rörigt. Att jag sen fĂ„r lust att baka och laga massor med onyttigt nĂ€r jag ser henne Ă€r bara en biverkning – JĂ€vla Leila! 😈

Nja kÀnner mig lite dubbel i frÄgan. Jag Àr nÀmligen som ett jÀkla uppslagsverk i hur man ska göra och vilka material man ska anvÀnda. Brukar sitta och berÀtta vad Martin Timell borde sÀga och tala om en minut innan han faktiskt yttrar i det nÀrmaste exakt mina ord.
SÄledes skulle man kunna ta mig för ett ombyggnads- och inredningsgeni (inte för att jag spöar Martin pÄ fingrarna utan för att jag faktiskt har löjligt mycket kunskap om renovering och byggnation). Men tÀnk om det vore sÄ lÀtt. Jag behöver nÄgon att domdera, liksom bara peka pÄ stÀllen och sÀga
– Gör si, gör sĂ„
Helst ska den personen inneha en hel arsenal av proffsiga verktyg, för som jag alltid brukar sĂ€ga ”Det Ă€r mycket roligare att laga mat om man har bra knivar”. SmĂ„tt dekorations pyssel och planering Ă€r jag lĂ€skigt bra pĂ„ om jag bara har lust. Men nĂ€r det gĂ€ller grovgöra Ă€r det bara spackling jag har riktigt schyst ordning pĂ„.
SÄ jo jag Àr en hemmafixare i vÀrldsklass om jag hÄller mig till att bestÀmma.

Bilder: tv4.se

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “HĂ€ndig men lat?”

  1. Det här sa Carina den 17 november, 2008 klockan 19:34 1

    Att Leila har mÄnga tittare Àr vÀl inte konstigt men att
    killar ocksĂ„ har börjat baka hade jag dĂ„ ingen aning om…….

    Va? Min pappa bakade allt bröd nĂ€r jag vĂ€xte upp. Är inte det normalt?
    😕