Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

BortskÀmda

Skrivet av den 25 oktober, 2008 i Svammel

OK jag har verkligen inte kĂ€nt för att blogga pĂ„ nĂ„gra dagar nu. Jag har inte haft ork eller inspiration. Men i fredags stĂ€ngde vi kontoret 12:00 för att hĂ€mta energi och fira att företaget fyller 30Ă„r i Ă„r. TvĂ„ limosar hĂ€mtade upp oss för taxi dög inte en sĂ„dan hĂ€r dag. Fantastiska champagne (Ja riktig) och jordgubbar pĂ„ vĂ€g till lunchen pĂ„ Grappa. Grappa bjöd pĂ„ vanlig medioker lunch men i betydligt trevligare omgivning dĂ„ vi hade ett rum med lĂ„ngbord helt för oss sjĂ€lva. Det Ă€r ju inte heller varje dag man dricker vin till lunchen. Sedan blev det SPA i 4 timmar. Innan funderade jag lite pĂ„ hur man skulle fĂ„ tiden att gĂ„ men den rann undan i ett naffs. Sen bar det av till Grill som blev en glad överraskning Återigen blev vi instuvade i ett rum nĂ€stan helt för oss sjĂ€lva dĂ€r draperier gav en hĂ€rligt dĂ€mpad ljudnivĂ„ vilket Grill inte kan skryta med i resten av restaurangen. Mer rödvin och löjligt god men enkel mat.

Som ni ser hade jag valt att inte ta med kameran dĂ„ vi skulle till SPA för dĂ„ skulle den sedan ligga i vĂ€skan med mina blöta badklĂ€der vilket jag inte ville riskera. Dessutom blir bilderna med mobilden privata nog för att jag ska kunna visa upp Ă€ven SPA bilderna utan att ”hĂ€nga ut” nĂ„gon som inte vill visa vinterkroppen.

 

 

 

 

 

 

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “BortskĂ€mda”

 1. Det här sa Camilla den 26 oktober, 2008 klockan 16:19 1

  Å, vad mysigt! 🙂 Jag tyckte att det var vĂ€ldigt tomt med inlĂ€gg hĂ€r hos dig, men nu förstĂ„r jag ju att du haft annat för dig.
  Nu sÄg jag Äter igen den stulna fisken och kom pÄ att jag mÄste göra den nÀsta vecka.
  Kramkram!

  Yupp myseli mys mys.
  SĂ„ dĂ€r hĂ€rligt tacky att glida fram i limo till lunchen 😉
 2. Det här sa Linda den 26 oktober, 2008 klockan 20:25 2

  Men gud vilken hĂ€rlig fredag… sĂ„n vill jag ocksĂ„ fĂ„ nĂ„n gĂ„ng… och limosin. Det har jag inte ens Ă„kt till mitt bröllop.

  Fast du borde skaffa bĂ€ttre mobil.. haha… sĂ„ vi fĂ„r fina bilder Ă€ven dĂ„ du inte har med kameran!

  Nja jag gillar min mobil för att den Ă€r liten att det blir nĂ„gra bilder alls fĂ„r man helt enkelt se som en bonus 😉 För att det ska bli bra bilder i den mörka miljö vi var i krĂ€vs det blixt och inte bara högre pixelantal och dĂ„ börjar mobilen bli för stor för min smak 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?