Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Bortskämda

Skrivet av den 25 oktober, 2008 i Svammel

OK jag har verkligen inte känt för att blogga på några dagar nu. Jag har inte haft ork eller inspiration. Men i fredags stängde vi kontoret 12:00 för att hämta energi och fira att företaget fyller 30år i år. Två limosar hämtade upp oss för taxi dög inte en sådan här dag. Fantastiska champagne (Ja riktig) och jordgubbar på väg till lunchen på Grappa. Grappa bjöd på vanlig medioker lunch men i betydligt trevligare omgivning då vi hade ett rum med långbord helt för oss själva. Det är ju inte heller varje dag man dricker vin till lunchen. Sedan blev det SPA i 4 timmar. Innan funderade jag lite på hur man skulle få tiden att gå men den rann undan i ett naffs. Sen bar det av till Grill som blev en glad överraskning Återigen blev vi instuvade i ett rum nästan helt för oss själva där draperier gav en härligt dämpad ljudnivå vilket Grill inte kan skryta med i resten av restaurangen. Mer rödvin och löjligt god men enkel mat.

Som ni ser hade jag valt att inte ta med kameran då vi skulle till SPA för då skulle den sedan ligga i väskan med mina blöta badkläder vilket jag inte ville riskera. Dessutom blir bilderna med mobilden privata nog för att jag ska kunna visa upp även SPA bilderna utan att ”hänga ut” någon som inte vill visa vinterkroppen.

 

 

 

 

 

 

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bortskämda”

 1. Det här sa Camilla den 26 oktober, 2008 klockan 16:19 1

  Å, vad mysigt! 🙂 Jag tyckte att det var väldigt tomt med inlägg här hos dig, men nu förstår jag ju att du haft annat för dig.
  Nu såg jag åter igen den stulna fisken och kom på att jag måste göra den nästa vecka.
  Kramkram!

  Yupp myseli mys mys.
  Så där härligt tacky att glida fram i limo till lunchen 😉
 2. Det här sa Linda den 26 oktober, 2008 klockan 20:25 2

  Men gud vilken härlig fredag… sån vill jag också få nån gång… och limosin. Det har jag inte ens åkt till mitt bröllop.

  Fast du borde skaffa bättre mobil.. haha… så vi får fina bilder även då du inte har med kameran!

  Nja jag gillar min mobil för att den är liten att det blir några bilder alls får man helt enkelt se som en bonus 😉 För att det ska bli bra bilder i den mörka miljö vi var i krävs det blixt och inte bara högre pixelantal och då börjar mobilen bli för stor för min smak 😉