Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ett genidrag

Skrivet av den 10 oktober, 2008 i Pryllebb

Ja man kan ju hoppas att det Ă€r ett genidrag för nu kan motsatsen eventuellt bevisas. Kollade pĂ„ Webhallens hemsa om Buzz fanns inne sĂ„ att jag kunde smita förbi dĂ€r pĂ„ lunchen, men ack nej de hade inga trĂ„dlösa buzzers 🙁 .

Ja ja Ă€ta bör man annars dör man, sĂ„ jag luffsade ivĂ€g till ICA. Till min stora förvĂ„ning och glĂ€dje hĂ€ngde det en skiva inklusive trĂ„dlösa kontroller dĂ€r. SĂ„ nu ska jag inte plĂ„ga M med Singstar utan istĂ€llet försöka förnedra honom i frĂ„gesport. Det kan bli knepigt men jag ska göra mitt bĂ€sta, gĂ„r det inte fĂ„r jag vĂ€l skriva egna frĂ„gor som bara jag kan svaren pĂ„ 😉 . FrĂ„ge kategorierna/ frĂ„gesportskanalerna Ă€r musik, film, sport, allmĂ€nbildning och slutligen livsstil.

”Buzz Quiz TV med fyra TrĂ„dlösa Buzz! Buzzers ger dig omedelbar Ă„tkomst till sĂ„ gott som alla Ă€mnen som finns, och backas upp av enorma mĂ€ngder hĂ€mtningsbart och anvĂ€ndarskapat innehĂ„ll. Sedan fĂ„r vi inte glömma spelets huvudperson. Den hyllade och stĂ€ndigt finklĂ€dde frĂ„gemĂ€staren Buzz hĂ„ller pĂ„ för fullt med att uppdatera sin repertoar av vitsar och fyndigheter inför sin nĂ€stagenerationsdebut.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ett genidrag”

 1. Det här sa Linda den 10 oktober, 2008 klockan 17:30 1

  Ok.. sÄ du ska nördas under helgen. Kul. Jag ska bÀra möbler! *retas*
  .

  Gisssa vem som fÄr mest trÀningsvÀrk?
  *retas* 😉
 2. Det här sa Raz den 11 oktober, 2008 klockan 13:58 2

  (svar) Ja, det Ă€r sĂ€kert mycket lĂ€ttare att trĂ€na pĂ„ en svart Ă€n en rosa… Men jag fick den av min flcikvĂ€n och tĂ€nkte nog att svart passade bĂ€ttre i min lilla lĂ€genhet. En rosa variant Ă€r mer svĂ„rgömd. 🙂
  http://raz.blogg.se/2008/september/break-your-back-on-black.html Trevlig Lördag.

 3. Det här sa Linda den 11 oktober, 2008 klockan 20:08 3

  Ja puh.. men det Ă€r det vĂ€rt. Vi har hunnit extremt mycket idag. Men sĂ„ har vi heller inte fĂ„tt oss middag Ă€n och klockan Ă€r tio över Ă„tta. Kom just hem… det lĂ€r bli seeeent ikvĂ€ll! Imorgon fortsĂ€tter vi!

  SĂ„ svĂ€rmor kan parkera bilen i garaget i vinter? 😉
  SÄ sen blev nog vÄr middag ocksÄ pÄ McD. Slarvmat.
 4. Det här sa C a m i l l a den 11 oktober, 2008 klockan 21:39 4

  Tack för tipset om Silhuette glasögon och faktiskt har jag sĂ„na nu. Har haft dem i 6 Ă„r. DĂ€remot Ă€r de lite ”rangliga” tycker jag, lite svĂ„ra att somna med i soffan… 😉
  Tycker ocksĂ„ egentligen att jag Ă€r lite för ”ljus” för dem, behöver nĂ„gra med lite mer fĂ€rg och form för att inte se allt för mesig ut.
  Men jag velar vidare… har ett par guldiga frĂ„n Bruuns Basaar som favoriter – men de Ă€r lite för dyra att bara ha att gĂ„ och slĂ€nga soporna i, sĂ„ jag mĂ„ste övervĂ€ga om det Ă€r nĂ„got jag kan visa mig bland folk i…
  Kram och god natt!
  Du/ni sitter vĂ€l och spelar nya spelet kan jag tro…

  De har faktiskt ickerackiga ocksÄ. Fast de klassiska de med böjdaskalmar Àr de somjag tycker bÀst om. Det Àr sÀkert dem du har. Jag Har somnat pÄ soffan otaliga ggr med dem och sedan soffan försvann sÄ har jag somnat med dem i sÀngen. Ruggigt tÄliga trots att de kÀnns sköra. Tycker inte att mina ser mesiga ut! Diskreta men inte mesiga.

  Jo hyrde film igÄr (1408) och sÄ spelade vi Buzz. FAst hela resten av dagen jobbade jag med en hemsa till ett företag som jobbar med ljus, ljud, video & fyrverkerier. De vill ha en mörk sida vilket jag tycker Àr hemskt att arbeta med.

 5. Det här sa Raz den 12 oktober, 2008 klockan 11:52 5

  Jag glömde skriva att Buzz Àr obeskrivligt kul, det tycker jag i och för sig om det mesta inom frÄgesport. =) Och jag erkÀnner att det Àr absolut Àr lÀttare att yoga pÄ en svart istÀllet för rosa matta för mig. Och utan tv-spelet hade det inte blivit av alls. Det gÀller att lÀgga upp det sÄ man _vill_ trÀna, dÄ Àr det som roligast!

  Yoga TVspel…nĂ€r nu har jag nog missat nĂ„got!
  .
 6. Det här sa Linda den 12 oktober, 2008 klockan 20:09 6

  Jepp.. nu kan hon parkera I sitt garage igen.. dĂ€remot har vi fyllt garaget i Lilla Gula – med brĂ€dor och gamla sĂ€ngar… haha.. men dĂ€r ska ingen ha bilen. Garaget ska bli förrĂ„d/snickarrum… typ!

  Ohh visst Àr det jobb med ett hus litet eller stort men det lÄter sÄ sjukt mysigt.
  Tur du skrev det dÀr om mygg och Norrbotten för dÄ kÀnns det inte liiika lockande i alla fall