Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag en snuskgumma?

Skrivet av den 21 september, 2008 i Den motvillige motionÀren

Utdrag ur fredagens shopping.

Redan fullastad med diverse pÄsar kommer jag traskandes pÄ vÀg hem. RÄkar se skylten pÄ den dÀr butiken, ni vet den dÀr man liksom smyger runt, kikar sig över axeln sÄ att ingen ska se att man gÄr in.
Nej jag har inte förvandlats till en snuskgumma som smyger runt och scannar omrÄdet innan jag kollar sexleksaker och lÀmplig porrfilm inför kvÀllen. Nej jag fick syn pÄ en cykelbutik.

Försiktigt satt jag foten pÄ första trappsteget och pulsen gick upp, de skulle ju se direkt vilket hopplöst cykelfall jag var. Andra foten avverkade nÀsta trappsteg och nu bankade hjÀrtat som om jag skulle göra nÄgot riktigt förbjudet. KÀnde mig dum, inte för att hjÀrtat bankade utan för att jag inte visste vad jag skulle sÀga till cykelförsÀljaren. Antagligen skulle han börja snacka en massa facktermer och jag skulle stÄ dÀr och kippa efter andan som en fisk pÄ torra land.

Jag sĂ„g ju att de hade ”min” cykel och ville ju ha svar pĂ„ om feta dĂ€ck var nĂ„got för mig.
Gick runt och försökte först bli sÄ osynlig som möjligt, likheten med porrbutiksbesökaren vart om möjligt förstÀrkt ytterligare. Sen tog jag sats och pratade lite med en försÀljare. UrsÀktade mig dock snabbt och sa att jag Äterkommer. Pep ur butiken som ett skÄllat troll.

Yippie jag hade klarat av första steget. Ringde till M och viskade hest
-vet du vad jag har gjort?
-NĂ€?
– jag har kollat pĂ„ cykel flĂ€mtade jag exalterat, men jag behöver beslutsstöd
(Med det menade jag sÄ klart nÄgon som villigt hejade pÄ mig!)
– DĂ„ gĂ„r vi dit imorgon och köper den, sa M vilket jag tyckte var helt rĂ€tt respons.

Vi var dÀr nÀsta dag och dÄ kunde jag fÄ fler svar dÄ jag kÀnde mig mindre stressad över att behöva prata ett sÄ skrÀmmande Àmne som cykling och tanken pÄ att vara utan fotbroms mm.
Nu tvÄ dagar senare Àr jag Àntligen mentalt redo att hosta upp ett antal loppor. SÄ jag fÄr nog ringa imorgon och be dem montera ihop den med slicks sÄ att jag kan shoppa.
FÄr vÀl köra en nedrÀkning hÀr pÄ bloggen sen om hur mycket varje cykeltur har kostat.
Det jobbigaste blir nog att slÀpa upp elÀndet 5 trappor varje gÄng jag anvÀnt den!

NÄgon som Àr nyfiken pÄ vad de andra shoppingpÄsarna innehöll?

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag en snuskgumma?”

 1. Det här sa C a m i l l a den 21 september, 2008 klockan 20:05 1

  Ja, men sjĂ€lvklart vill jag veta vad du shoppat mer Ă€n en trĂ„kig cykel… Jag sĂ„lde min, dĂ„ jag var trött pĂ„ att behöva flytta den ut och in ur förrĂ„det varje gĂ„ng den stod ivĂ€gen för nĂ„got lĂ€ngre in i rummet dĂ€r…
  Nej, allvarligt talat – hoppas du Ă€r nöjd! 😀
  Kram!

  har inte shoppat Àn men hoppas det ska bli början till nÄgon form av vardagsmotion.
  OK ska se om det inte kan bli lite modeblogg hÀr dÄ.
 2. Det här sa Linda den 21 september, 2008 klockan 20:31 2

  SpĂ€nnande… jag skulle lĂ€tt kunna tĂ€nka mig en ny frĂ€sig cykel. Men eftersom den jag har bĂ„de ser frĂ€sch ut och funkar klanderfritt sĂ„ fĂ„r dom tusenlapparna lĂ€ggas pĂ„ annat..

  VAD shoppade du mera? SĂ€kerligen mer spĂ€nnande Ă€n det jag shoppat idag, vilket var parfymfritt rakvatten och intimtvĂ„l. BĂ„da frĂ„n apoteket! haha…

  Lika hett som min shopping idag kattmat, Nivea roll-on, sköljmedel, toapapper och annat sexigt 🙂
  Fast jag ska vÀl se om jag kan fÄ ihop ett inlÀgg om det som fick följa med hem frÄn provrummet i fredags ocksÄ.
 3. Det här sa Linda den 21 september, 2008 klockan 20:44 3

  JA det vill jag se!

  Ang. vintergrill: dÄ hÄller vi oss till elgrillen pÄ diskbÀnken. Ett utmÀrkt substitut.
  Idag blev det lergrytemat!

  Blev en pyttebild men jag Ă€r rĂ€tt nöjd med inköpen i alla fall. Brukar avsky att shoppa klĂ€der och kommer i hem tomhĂ€nt nio ggr av tio. Tycker verkligen inte om provrum, ytterligare en anledning till att jag bör skaffa den dĂ€r cykeln 😉
 4. Det här sa Carina den 22 september, 2008 klockan 7:03 4

  SKoj me ny cykel!
  Min Àr 7 Är gammal men i skick som ny, har knappt anvÀnt den nÄgot alls!
  Tror att vi redan har fĂ„tt sett vad de andra pĂ„sarna innehöll 🙂
  Massor med fina klÀder!

  Ja om det blir en ny cykel…vilket det lutar Ă„t fast jag hade Ă„ngest i morse.
  SÄ pratade jag med en kille pÄ jobbet och sÄ var jag inne pÄ det igen.