Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Gå och stå innan man börjar vingla igen!

Skrivet av den 19 september, 2008 i Skor

Här sitter jag och kallar mig halvgalen och så finns det människor som kommer på såna här saker. OK, OK jag älskar högklackat men inte på barn! Nu sitter jag här förundrad över dessa vansinneshjärnor som kom upp med denna tokiga idé. Skorna är döpta till heelarious där företaget leker med ordet hilarious (För er som inte känner er helt hemma på engelska), det betyder dråplig, själv tycker jag mest att det är sorgligt!
 

Nu är klackarna mjuka så de viker undan när barnet sätter tyngd på dem, men de får ju en stor mjuk klump under hälen. Hur bra är det när man ska lära sig gå? Kan de inte få lära sig gå innan de får lära sig att gå med klackar?

Hittade ett filmklipp hos Petra om just detta för mig obegripliga fenomen som jag inte kunde hjälpa att reta mig på. Det är ju fredag och jag vill ju inte bli uppretad när jag ska hem och dra på mig mina stilletter för att förvandlas till helgdiva 😉 Not.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Gå och stå innan man börjar vingla igen!”

 1. Det här sa Charlotte den 19 september, 2008 klockan 14:35 1

  Det där var något av det sjukaste jag sett på länge, omg.
  Över till något roligare – så klart det blir tävling på fredag. Den här gången kan man välja om man vill vinna ett grönt eller blått paket. Trevlig helg!

  Det är mest spännade att se vad du hittar på för tävling
  🙂
 2. Det här sa C a m i l l a den 19 september, 2008 klockan 14:54 2

  Men snacka om sjuk uppfinning…
  Angående din dröm… den är inte alls så konstig, hade det varit innan L flyttade var jag nära flera gånger ska du veta. Det är inte lätt alla gånger.
  Och drömma om bloggisar man inte träffat har jag också, det är ju inte så konstigt egentligen med tanke på all tid man tillbringar med varandra vid datorn. 😉
  Kram och ha en riktigt mysig helg – med eller utan klackar. 😀

  Så länge jag inte drömmer sandrömmar är det helt OK
  .
 3. Det här sa Linda den 19 september, 2008 klockan 17:21 3

  Jösses… allt dom kommer på. Just när man kollar på kläder är jag glad jag har en pojke att handla åt. Flickorna ska bli så ”stora” direkt. Jag väntar på att första tjejen med stringtrosor ska dyka upp på jobbet. Jag hoppas jag slipper se det, men det kommer garanterat snart. ”bh” har dom redan ibland. Alltså små korta toppar.. och dom är sååå stolta, småtjejerna, och visar glatt upp att dom har ”bh” för alla som vill se! 😕

  Inte för att jag gillar modet på killar heller alla gånger.. Kalsingar som sticker HÖGT ovanför brallorna är FULT. Och vissa brallor har ”färdigsydda” kallingar som sticker upp. Men dom bojkottar jag!

  Ja vi har en kille på jobbet som kör kalsingstuket, tycker INTE det är representativt. Det tycker inte ledningen heller och efter några år börjar han haja tror jag.
 4. Det här sa Petra den 20 september, 2008 klockan 3:31 4

  Ja, det är verkligen helsjukt. Jag undrar vilka länder de säljer i och hoppas starkt att vi är smartare än så i vårt avlånga land…
  .

  Jag är rädd för att det nog finns några galna föräldrar i gamla svedala som tycker det är tokroligt och inget annat önskar än att få klä sin stackas bäbis i dessa hemskheter.
 5. Det här sa Carina den 20 september, 2008 klockan 9:56 5

  Men visst är det helt sjukt!
  Såg nyss en video i en blogg om de högklackade
  skorna för barn, vidrigt!
  Tror faktiskt inte att detta blir en flipp, hoppas inte iaf!

  Jag håller tummarna för att det blir flopp!
  Någonstans måste man dra gränsen
 6. Det här sa M i n d i den 21 september, 2008 klockan 11:50 6

  Nä men skojar du????
  Herregud hur tänker folk?
  I den åldern så tycker de ju inte ens att det är roligt att klä ut sig ju.
  Jag menar om det vore sånna skor klä-ut-sig-skor men detta är ju för bebisar.
  Herregud!

  Kramis
  M I N D I

  Ja M sa något om de amerikanska skönhetstävlingarna för barn som ju inte är helt sunda de heller. Men som liten tjej gillade jag i alla fall att klä ut mig och smög med mammas smink. Frågan är bara vart går gränsen.