Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Young @ heart

Skrivet av den 12 september, 2008 i Svammel

NÀr jag var liten och lÀste kamratposten och Cecilia Torudds serie med Beppe och Mia och deras mormor som kom pÄ besök sÄ bestÀmde jag mig snabbt för att som just den mormorn i serien skulle jag bli nÀr jag blir gammal, en riktig popmormor med fÀrgat hÄr och höga klackar (Sköra lÄrbenshalsar visste jag inte alls vad det var dÄ). Men det viktiga i krÄksÄngen var att jag ville bli en tant som inte styrdes av vad som ansÄgs vara rÀtt beteende för min Älder. För nog skulle jag vara gammal nog att veta bÀst sjÀlv dÄ?

Nu för tiden drömmer jag kanske inte samma saker, vissa dagar hoppas jag bara pĂ„ att fĂ„ bli gammal. Det Ă€r inte lika sjĂ€lvklart för mig som det var dĂ„. Men sĂ„ hittar man smĂ„ guldkorn som fĂ„r hoppet om en gyllene höst att flamma upp. Kolla in den hĂ€r trailern till dokumentĂ€ren med vĂ€rldens coolaste kör. Kolla in nĂ„gra av deras framföranden nĂ€r du Ă€ndĂ„ hĂ„ller pĂ„. Återigen blir jag 6 Ă„r gammal och ska bli popmormor nĂ€r jag blir stor.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Young @ heart”

 1. Det här sa Charlotte den 12 september, 2008 klockan 15:39 1

  Jag hoppas pÄ att bli en gammal cool tant med kÀpp, fjÀderboa och hatt med flor!
  TĂ€vling hos mig igen – vinn en tant i hatt eller ett gott skratt. Trevlig helg!

  Ja hattar handskar och skor Àr sÄ förbaskat feminint, NÀr jag tÀnker pÄ det sÄ Àr det ju sÄ att riktiga kvinnor bÀr hatt och handskar. Vi andra har liksom missat nÄgot under evulutionens gÄng!

  Glamourtant… jag det skulle jag nog hellre vara Ă€n popmormor!

 2. Det här sa Petra svarar den 12 september, 2008 klockan 19:25 2

  Fantastiskt!
  Ska vi bilda duo tillsammans nÀr vi passerar 80?

  Javisst!
  Klart roligare Àn kyrkokören.
 3. Det här sa diana den 12 september, 2008 klockan 21:46 3

  Åh, kamratposten. Vilka minnen 😉 Japp, Ă€r pĂ„ Metro och fĂ„r betalt ocksĂ„ *skryt*
  Fast jag dubbelpostar pÄ Bloggis *separationsÄngest*

  Ja jag sparade alla tidningar och sen gjorde jag korsorden nÀr jag var sjuk. Har nog inte löst korsord sedan Kamratposttiden. Kommer inte in pÄ din blogg pÄ bloggis. Bloggis tycks vara nere de senaste gÄngerna jag varit dÀr. Trodde det var nerlagt.
 4. Det här sa Linda den 12 september, 2008 klockan 23:13 4

  Hahah… jag kommer nog bli en sĂ„n. Jag blir aldrig vuxen.
  Idag köpte jag mig en ny vĂ€ska – med snoopy pĂ„!

  Ja sĂ„ lĂ€nge du inte har det pĂ„ dina underklĂ€der 😉
  Det lÀr visst inte finnas nÄgot mer avtÀndande förutom sjukhustrosor.
  Ja ur manligt perspektiv.
 5. Det här sa Linda den 13 september, 2008 klockan 10:59 5

  Nej ingen fara… underklĂ€der ska vara vackra! Inte ”söta/gulliga”… Det Ă€r vĂ€l bara dom som tĂ€nder pĂ„ smĂ„tjejer som vill att man ska ha snobben/hello kitty under. (ryser…)

  Ang Lush: kanske tanken Ă€r att man ska sitta och smutta pĂ„ ett vinglas nĂ€r man anvĂ€nder dom. Och gör man det varje kvĂ€ll sĂ„…. ja, dĂ„ blir det som det blir!

  Ja lack och lĂ€der gĂ„r vĂ€l an men smĂ„ vita kissar i rosett dĂ„ börjar det likna pervo 😉
  Jomen sÄ Àr det sÄ klart, ett riktigt genomtÀnkt namn med andra ord!