Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

KĂ€rlek och synd

Skrivet av den 11 september, 2008 i Svammel

Synd och skamlöst kan man sammanfatta kvĂ€llens bak. Jag kunde inte hĂ„lla mig lĂ€ngre kĂ€rringkakan blev bakad. sĂ„ nu kan ni ta efter och skriva inlĂ€gg som ”JĂ€vla Cia” eller liknande. Jag lovar den Ă€r vĂ€rd det. Heheh ni kan alltid försvara den med att det inte Ă€r nĂ„got fett i sjĂ€lva kakan 😉 . Är sjĂ€lvbedrĂ€geri ocksĂ„ att luras? Och Ă€r det lika fult att ljuga för sig sjĂ€lv? Vet ni… det bryr jag mig inte om. Jag har mĂ„tt skit i flera dagar och det hĂ€r Ă€r min tycka-synd-om-mig-sjĂ€lv-kaka. Synden straffar sĂ€kert sig sjĂ€lv nĂ€r jag ojar mig i magvĂ€rk 😛

 

KĂ€rlek pĂ„ burk dĂ€remot kommer i form av en liten banner. Jag trĂ€ffades av Charlottes kĂ€rlekspil genom att bli listad pĂ„ hennes ”love list” och sĂ„nt kan verkligen förgylla en annars skruttig dag. Hon skriver ocksĂ„ att delad glĂ€dje Ă€r dubbel glĂ€dje, nu Ă€r det tĂ€nkt att man ska göra detta till ”sjubbel” glĂ€dje för tanken Ă€r att man ska skicka kĂ€rleken vidare till sju andra bloggar man gillar. Nu har sĂ€kert mina dagliga redan fĂ„tt sin beskĂ€rda del av gullefluffet dessutom blir det samma bloggar jag listar varje gĂ„ng (Kanske för att de Ă€r sĂ„ bra). Jag bestĂ€mde mig dĂ€rför för att bjuda pĂ„ nĂ„gra bubblare ocksĂ„ som jag hamnat pĂ„ av en slump och gillat men inte lĂ€st sĂ€rskillt lĂ€nge.

Oldies but goldies:
M SĂ„klart!
Linda
Camilla
Carina

Bubblare:
Petra
Jeanette
Bounty Lady

SÄ hÀr gÄr det till:
1. Den som fÄtt utmÀrkelsen kopierar bilden och lÀgger den pÄ sin blogg
2. LÀnka till personen som gav dig utmÀrkelsen
3. Ge utmÀrkelsen vidare till sju bloggar
4. LÀnka till dom bloggar du gett utmÀrkelsen
5. LÀmna ett meddelande pÄ bloggarna som du gett utmÀrkelsen till

Bonusfundering: Jag har vÀldigt ont i kroppen just nu, kÀnns som om jag blivit överkörd av X2000 eller stÄtt pÄ landningsbanan precis vid landning av en Boeing 747 sÄ att trycket slungat mig som en trasdocka pÄ asfalten. Det gÄr inte alls ihop med att blöda först och fÄ ont sedan. Varför i hela friden har jag ont i resten av kroppen och kÀnner mig energilös som en urvriden trasa? Finns det nÄgon vettig förklaring?

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “KĂ€rlek och synd”

 1. Det här sa Camilla den 11 september, 2008 klockan 18:38 1

  Å, tack som faan – som Jocke Berg skulle ha sagt. 🙂
  Tack och tack detsamma!!! I ♄ your blogg!
  Annars trodde jag att du ville tipsa mig om stegrĂ€knare… hi hi… =)

  M kan nog tipsa om stegrĂ€knare 😉 Tror hans pulsmĂ€tare funkar som det ocksĂ„… den tycks ha allt!
  🙂
 2. Det här sa Linda den 11 september, 2008 klockan 18:59 2

  Tackar och bockar… ! Alltid najjs att fĂ„ lite beröm! *slickar i mig*…
  Din Àr ju en av dom jag besöker varje dag! Ett mÄste, liksom!

  I alla fall nĂ€r jag skriver nĂ„got. DĂ€remellan Ă€r den inte sĂ„ lĂ€svĂ€rd 😉
  DIn stÄr det alltid nÄgot nytt i sÄ den Àr mysig lÀsning hela tiden.
 3. Det här sa Jeanette den 11 september, 2008 klockan 19:03 3

  Tackar! Kul att vara en bubblare 😉 *hedrad*
  Vilken söt kaka =) Den passade bra in pÄ inlÀgget med lovelistan!

  TĂ€nk det tyckte jag med… Ännu en anledning att baka den!
  🙂
 4. Det här sa Petra svarar den 11 september, 2008 klockan 19:04 4

  NĂ€men, tvĂ„ utmĂ€rkelser pĂ„ en dag. Vilken jackpot för lilla obetydliga mig! 😉
  NÀstan som att vinna pÄ Triss (och dÄ menar jag inte fjantiga 25kr)

  Hahah jo nĂ€r man lĂ€ser din blogg sĂ„ mĂ€rker man inte det dĂ€r obetydliga nĂ„gonstans! 😉
  Det gÄr inte att vinna pÄ triss!
 5. Det här sa Bea den 12 september, 2008 klockan 8:21 5

  Nu surfar jag ivĂ€g pĂ„ en lĂ„Ă„Ă„Ă„ng vĂ„g och har hittat hit till dig. Vilken hĂ€rlig humor och sjĂ€lvdistans du verkar ha. 🙂

  Oj, hmm… jo kanske och jag som inte trodde det kom fram. Jag försĂ€krar att det gör det inte i verkliga livet. DĂ€r Ă€r det nog mest jag sjĂ€l som ser det inifrĂ„n. Min humor Ă€r lite som min musikalitet den finns dĂ€r den kommer bara inte ut.
 6. Det här sa BountyLady den 14 september, 2008 klockan 21:25 6

  Oooj!

  Nu kÀnner jag mej hedrad!
  Kul att jag har fĂ„tt en ”I love Your blog” frĂ„n dej.
  Jag vet inte hur du hittade till mej sÄ det kÀnns
  extra kul att fÄ en sÄdan utmÀrkelse dÄ!

  Jag kollade igenom dina andra favvisar Ă„ hittade en gammal jobbarkompis!

  Ha det gottis!
  /Bountylady

  Vet inte heller hur jag hamnade hos dig ;-)Tror jag surfade runt just för att hitta nÄgra nya roliga bloggar. Oftast surfar man bara runt mellan sina favisar.
 7. Det här sa 7 Favvisar! « BountyLady den 15 september, 2008 klockan 10:32 7

  […] av Love or Hates! Nu nĂ€r jag varit bortrest sĂ„ kommer jag hem och hittar Ă€nnu en av dessa frĂ„n MySecretWindow som har satt upp mej som en […]